Preu reduït! Holofit Helikopil - Equisalud - 50 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holofit Helikopil - Equisalud - 50 càpsules

168177

Nou

Plantes per millorar el terreny ulcerós i per controlar Helicobacter pylor.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

24,92€

IVA inclòs

27,69€ IVA inclòs

-10%

0,50 € / ud

Més informació

Holofit Helikopil

Tres plantes l'acció antisèptica de les quals és controlar Helicobacter pylori i arribar a eliminar-la, amb l'ajuda de la regeneració de la mucosa produïda per mil·lenrama.

OREGAN ( Origenum vulgare) : S'usa tota la sumitat florida. Conté oli essencial ric en timol i carvacrol, beta-bisabolè, cariofilè, borneol, linalol, acetat de linalil i alfa terpinè. àcids fenolcarboxílics, flavonoides, taninoc, principes amargs i triterpenois. Popularment se li atribueixen propietats com: aperitiu, digestiu, carminatiu, colerètic, espasmolític, expectorant, antisèptic de les vies respiratòries, tònic general i diürètic. A nivell extern es considera analgèsic, cicatritzant, antisèptic i antifúngic. Usos populars: inapetència, dispèpsies hiposecretores, meteorisme, espasmes gastrointestinals, diarrees; disquinèsies hepatobiliars, colecistitis, bronquitis, asma, emfisema; amenorrea, dismenorrees. En ús tòpic: pruïja, rinitis, otitis, sinusitis, faringitis, odontàlgies, inflamacions osteoarticulars, ferides, úlceres, dermatomicosi, picades d'insectes. Aquesta planta és activa davant infeccions molt variades, així com davant fongs i molt probablement abans certs virus. Probablement té una activitat palesa davant Helicobacter pylori . Millora les digestions, regenera la mucosa digestiva i és actiu davant de bacteris.

MILENRAMA ( Achillea millefolium ) : La sumitat florida de lloga posseeix acció antiinflamatòria, antiespasmòdica, antibacteriana, colerètica, estimulant de la gana, cicatritzant, regeneradora i astringent. Aquestes activitats són degudes als diferents components de la droga, entre els quals hi ha les lactones sesquiterpèniques, els blaus, els flavonoides, els derivats cafeilquínics i els tanins. En assaigs realitzats en animals de laboratori, en què es provoca úlcera gàstrica amb àcid acètic, el tractament per via oral amb extracte hidroetanòlic d'A. millefolium regenera significativament la mucosa gàstrica, de forma similar a l'omeprazol.

SALVIA ( Salvia officinalis ) : S'usen les fulles dessecades i els seus extractes secs. La fulla de sàlvia posseeix acció antibacteriana i antifúngica, deguda principalment a l'oli essencial, i acció antiviral deguda, en part, als diterpens. Els preparats tenen una potent activitat antioxidant i antiinflamatòria a la qual contribueixen els seus constituents fenòlics, tant el carnosol com especialment l'àcid rosmarínic. També posseeix acció astringent, cicatritzant, espasmolítica, estimulant de les secrecions i antiperspirant. Aquesta darrera activitat ha estat demostrada experimentalment en animals i en estudis clínics. Segons l'Agència Europea del Medicament (EMA) i l'ESCOP, la droga està indicada en el tractament simptomàtic d'inflamacions de la cavitat bucal i la gola, com ara estomatitis, gingivitis i faringitis, així com en cas d'hiperhidrosi. A més, l'EMA contempla l'ús dels preparats de fulla de sàlvia en el tractament simptomàtic de trastorns digestius com l'acidesa o la distensió abdominal i en el cas de petites inflamacions cutànies.

[*] Els resultats poden variar en funció de la persona, i el temps per obtenir els beneficis indicats dependrà de cada cas. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva tasca no és substituir cap tractament mèdic convencional. La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si teniu qualsevol malaltia o malaltia us recomanem que consulteu amb un professional de la salut.

Ingredients : Extracte sec de Milenrama (Achillea millefolium L., flors, Ràtio 4:1) 300 mg; Extracte sec d'Orenga (Origanum vulgare L., fulles, > 2% olis essencials) 150 mg; Extracte sec de Salvia (Salvia officinalis L., fulles, > 2,5% àcid rosmarínic) 150 mg, Oli essencial de Salvia (Salvia officinalis L) 0,20 µL; cel·lulosa microcristal·lina (E-460) 100 mg i estearat de magnesi (E-572) cs Embolcall: Pullulan (polisacàrid d'origen vegetal). No conté gluten ni midó, ni transgènics ni colorants. Apta per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives.

Ús : Prendre 4 càpsules al dia, dos a mig matí i dos a mitja tarda, sempre amb l'estómac buit. Es pot pujar la dosi a 6 al dia segons la prescripció del professional.

Presentació : Envàs de 50 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda