Preu reduït! Holomega Hericium - Equisalud - 50 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holomega Hericium - Equisalud - 50 càpsules

177682

Nou

Envàs de 50 càpsules de 850 mg.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,78€

IVA inclòs

24,20€ IVA inclòs

-10%

0,44 € / ud

Més informació

Holomega Hericium

L-Arginina
Ajuda a mantenir en bon estat la paret intestinal, perquè potencia la síntesi de col·lagen entre altres funcions, a més ajuda a la cicatrització i normalització de les mucoses, ferides o cremades.

L-Glutamina
És un important component de el teixit connectiu de la paret intestinal. Prevé l'atròfia de la mucosa intestinal i redueix la seva permeabilitat exagerada. Sembla ser que la deficiència de la mateixa està associada a la malaltia de Crohn, còlon irritable o inflamació de l'còlon. L'excés de permeabilitat intestinal està relacionat amb diverses malalties, la síndrome del seu propi nom, les al·lèrgies alimentàries, candidiasi, infeccions, desnutrició, quimioteràpia. És antiulcerosa per aquesta acció protectora de la mucosa digestiva i activa la curació de ferides o cremades.

Aloe Vera
És una de les millors plantes per netejar, desinfectar i regenerar les parets intestinals. Usat des d'antic en la reparació de teixits, en ferides, cremades i moltes afeccions de la pell. Té una acció lubricant, arrossegadora de toxines, antibiòtica intestinal, regeneradora patent, energitzant, digestiu, inmunoregulador i moltes altres accions globals. Col·labora en aquesta composició a la neteja i reestructuració de la mucosa intestinal.

Hericium Erinaceus O Cabellera de Lleó
És un fong utilitzat des d'antic a la Xina o el Japó, bon comestible, consumit àmpliament. Creix sobre fustes velles. Conté treitol, arabinitol i àcid palmític. Minerals importants com el germani, el seleni o el zinc, aminoàcids, betaglucans i vitamines diverses completen la seva composició.

El seu elevat potencial terapèutic es basa en la seva capacitat regeneradora, de la mucosa intestinal o de la mielina, la qual cosa el converteix en un fong d'elevat interès pel seu elevat tropisme cap a l'aparell digestiu i sistema nerviós. Usat per al tractament de diversos càncers digestius en medicina xinesa.

Té efectes antioxidants, hipoglucemiant i hipolesterolémico.

És usat en patologies digestives com ara: síndrome d'intestí permeable, al·lèrgies alimentàries, malalties Intestinals Inflamatòries, malaltia de Crohn, reflux gastroesofàgic, gastritis, úlcera gàstrica, ardor d'estómac, disbiosi, inflamació crònica produïda per quimioteràpia. En patologies neurodegeneratives com ara: insuficiència cognitiva, alzheimer, esclerosi múltiple o demència senil.

El grup de recerca liderat pel Dr. Moldavan va mostrar que l'extracte de Hericium erinaceus exerceix una acció neurotròpica i millora el procés de mielinització de les fibres madures mielenizantes, no afectant el creixement de les cèl·lules nervioses in vitro, evitant qualsevol efecte tòxic o dany en les cèl·lules nervioses, (Moldavan MG. et a l').

Variats experiments amb animals i amb persones demostren l'eficàcia d'aquest fong en el tractament de diverses malalties en les que hi ha alteració de la mucosa digestiva.

zinc
Juga un important paper en la conservació de l'estructura de proteïnes i membranes cel·lulars. El zinc afavoreix principalment a la nostra pell. Implicat en molts processos metabòlics, forma part d'uns 70 enzims i ajuda a controlar el creixement, el desenvolupament sexual, ulls, pròstata, la cicatrització de ferides, el manteniment de la pell, els cabells, les ungles i de les membranes mucoses, inclosa la de l'intestí.

vitamina A

Imprescindible per mantenir en bon estat les mucoses de l'organisme, entre les quals s'inclou la mucosa intestinal. Té relació amb el desenvolupament cel·lular: essencial per al creixement, manteniment i reparació de les cèl·lules de les mucoses, epitelis, pell, visió, ungles, cabell i esmalt de dents. És un excel·lent antioxidant.

Ingredients: L-arginina 150 mg, L-glutamina 350 mg, Aloe vera ext.100 mg, Hericium erinaceus 100 mg, Zinc gluconat (14,35% de zinc) 25 mg, Vitamina A (Acetat de retinol; 87,20% retinol) 400 mcg (1000 UI), Estearat de magnesi (E-572) 5 mg Embolcall: pullulan (polisacàrids d'origen vegetal). No conté gluten, ni midó, no transgènic, no colorants. Apte per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives.

Aplicació: Envàs de 3 càpsules a el dia o segons prescripció de l'terapeuta.

Presentació: Envàs de 50 càpsules de 850 mg

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda