Preu reduït! Norm LX - Transito Intestinal - Derbós - 75 comprimits

Fabricante:

Derbós Derbós

Norm LX - Transito Intestinal - Derbós - 75 comprimits

175153

Nou

Complement alimentari en comprimits amb sen, fonoll, boldo pruna, inulina i edulcorant que ajuda a regular el trànsit intestinal. En envàs de 75 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,26€

IVA inclòs

12,90€ IVA inclòs

-5%

0,16 € / ud

Més informació

Norm LX

A base d'ingredients naturals que afavoreixen el funcionament correcte del trànsit intestinal.

Què és el Normo LX?

El complement alimentari en comprimits amb sen, fonoll, boldo pruna, inulina i edulcorant.

Contribuïx a protegir la mucosa intestinal d'irritacions i espasmes.

El Sen afavoreix el buidament intestinal, degut al seu contingut en mucílags. Ofereix una acció suavitzant i protectora. Ajuda a protegir l'intestí de substàncies corrosives.

Els fuctooligosacàrids ajuda a la flora intestinal afavorint el tracte digestiu . Afavoreix l'absorció d'aigua i la regulació intestinal.

El fonoll ajuda a l' eliminació de gasos i afavoreix les digestions. Estimula els músculs interns , evitant el restrenyiment i els espasmes musculars.

El boldo és una planta tradicionalment usada per afavorir el bon funcionament del sistema digestiu , ja que afavoreix la formació de sucs gàstrics de la vesícula biliar i el bon funcionament del fetge.

La pruna també ha estat emprada tradicionalment per millorar el trànsit intestinal. Millora el reblaniment de la femta gràcies a la captació d'aigua i lubricació del tracte digestiu.

Ingredients:

Agent de càrrega (Cel·lulosa microcristal·lina), Sen extracte sec (Cassia angustifolia Vahl, fulles), Antiaglomerants: (Diòxid de silici, Estearat de magnesi i Talc), Fonoll en pols (Foeniculum vulgare Miller, fruits), Boldo en pols ( Molina, fulles), Pruna (Prunus domestica L., fruit), Edulcorant (Sorbitol), Inulina, Aloe vera extracte sec (Aloe vera barbadensis Miller, fulles).

Composició (2 comprimits):

Extracte sec de Sen

240 mg

Senòsids B

24 mg

Fonoll

60 mg

Boldo 60 mg

Pruna

10 mg

Inulina

10 mg

Extracte sec d'Aloe vera

0,2 mg

Com es pren el Normo LX?

Es recomana prendre 1 o 2 comprimits al dia, preferentment abans de ficar-se al llit, amb un gran got d'aigua o infusió.

Presentació:

Envàs de 75 comprimits.

Brand

Derbós té una clara vocació des dels seus inicis en 1988, donar forma al natural. Fer arribar al públic una millor relació qualitat-preu.


Derbós, productes naturals per a sentir-te bé per fora i per dins


Des dels seus inicis ha apostat per un equip jove de professionals pluridisciplinaris que compten amb experiència en diferents camps.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda