Preu reduït! Roha Max Trànsit intestinal - Roha Max - 30 comprimits

Fabricante:

Roha Max Roha Max

Roha Max Trànsit intestinal - Roha Max - 30 comprimits

212136

Nou

Complement alimentari a base de barreja de plantes especialment seleccionades per ajudar a mantenir i regular el trànsit intestinal de manera natural. Presentat en envàs de 30 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,56€

IVA inclòs

9,30€ IVA inclòs

-18%

0,25 € / ud

Més informació

Roha-Max Trànsit intestinal

Complement alimentari a base de barreja de plantes especialment seleccionades per ajudar a mantenir i regular el trànsit intestinal de manera natural.

Què és Roha-Max Trànsit intestinal?

Els canvis d'hàbits, la manca de son, l'excés de treball i fins i tot l'estrès són aspectes que poden alterar el ritme del nostre trànsit intestinal.

Si necessites tornar la regularitat al teu organisme, prova Roha-Max Trànsit intestinal, un preparat molt fàcil de prendre, que aprofita l'efecte de les fulles de sin (Cassia angustifolia), l'Cassia angustifolia ajuda a el manteniment normal de el trànsit intestinal.

Roha-Max Trànsit intestinal és un complement alimentari amb ingredients d'origen natural.

La formulació exclusiva de Roha-max, a base de fulles de sen, hibisc, regalèssia i menta que t'ajudaran a mantenir el trànsit intestinal regular.

El pots prendre com una infusió convencional, o mastegant la quantitat equivalent a mitja cullerada de cafè i empassar-se'l amb l'ajuda, d'un got d'aigua.

Ideal per a dones a partir de 30 anys que necessiten mantenir la regularitat.

Ingredients:

Pols de fruits de sin (Cassia angustifolia Vahl.) (57%), estabilitzant (cel·lulosa), aromes de hibisc, regalèssia i menta, espessidor (goma aràbiga), antiaglomerants (talc, diòxid de silici, estearat de magnesi), agent de recobriment (hidroxipropilmetilcelulosa), oli refinat vegetal, agent de recobriment (cera carnauba).

Valor nutricional (1 comprimit):

Pols de fruits de sen:

400 mg

Com es pren Roha-Max Trànsit intestinal?

Prendre 1 comprimit abans d'anar a dormir, amb suficient líquid.

Presentació:

Envàs de 30 comprimits.

Brand

Roha-Max és una fórmula exclusiva, a base de fulles de sen, que t'ajuden a mantenir el trànsit intestinal regular ... de manera natural

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda