Preu reduït! Acidophilus Extra 10 - Lamberts - 60 càpsules

Acidophilus Extra 10 - Lamberts - 60 càpsules

202960

Nou

Acidophilus Extra 10 de LAMBERTS® és probablement el probiòtic més potent del mercat. Envàs de 60 càpsules.

Més detalls

33,96€

IVA inclòs

39,95€ IVA inclòs

-15%

Més informació

Acidophilus Extra 10

Informació Nutricional per càpsula:

Lactobacillus acidophilus LA5
i Bifidobacterium bifidum Bb12

10.000 milions de bacteris vius

* En el moment de fabricació

Nota: El pes combinat dels continguts de dextrosa i sacarosa en aquestes càpsules és equivalent a 1/50 d'una cullereta de te (menys de 1/2 caloria).

Usos recomanats pel fabricant: El nostre sistema digestiu està colonitzat per milions de bacteris, la majoria d'elles inofensives. No obstant això, durant períodes d'estrès, viatges, canvis en la dieta o ingesta d'antibiòtics, els bacteris patògens poden guanyar terreny a les beneficioses. En aquestes situacions, per reequilibrar la situació i mantenir un sitema digestiu sa i regular, els professionals de la salut recomanen freqüentment l'ús de probiòtics (càpsules que contenen bacteris beneficiosos o "amigues", com Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium bifidum).

Acidophilus Extra 10 de LAMBERTS® és probablement el probiòtic més potent del mercat.Cada càpsula sense gelatina conté 10.000 milions de bacteris "amigues" viables. Utilitzem les beneficioses soques de bacteris Lactobacillus acidophilus La-5 i les Bifidobacterium bifidum Bb 12 (els ceps més populars en estudis clínics). Els bacteris estan congelades en sec i recobertes per una matriu d'un polisacàrid estable en condicions àcides que els proporciona una protecció contra l'àcid de l'estómac 50 vegades més gran que la que tenen els bacteris sense matriu.

I encara que el nostre producte és estable a temperatura ambient, el emmagatzemem en condicions refrigerades fins a l'enviament per assegurar la seva màxima potència. També s'inclou en cada envàs una bosseta amb dessecant, per evitar que la humitat afecti la viabilitat dels bacteris.

Són aquests extres, com la matriu de polisacàrid àcid-estable, les condicions refrigerades fins l'enviament i la bosseta dessecant en cada envàs els que garanteixen que el nostre producte realment conté les quantitats de bacteris esmentades en l'etiqueta.

Producte recomanable per a aquelles persones la flora intestinal no està equilibrada a causa de: prendre antibiòtics orals, malaltia, estrès, síndrome d'intestí irritable (IBS), infecció per llevat Càndida, viatges a l'estranger,afeccions de l'intestí en la vellesa.

Utilització: 1 càpsules al dia amb un got de llet o aigua o amb un àpat.
No ingerir les càpsules amb begudes calentes, a causa de que la calor destrueix els bacteris. Ingerir almenys dues hores després de prendre antibiòtics.

Presentació: Envàs de 60 càpsules

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda