Preu reduït! Ashvagandha - Withania somnifera - Himalaya Herbals - 60 càpsules

Ashvagandha - Withania somnifera - Himalaya Herbals - 60 càpsules

156656

Nou

També anomenat “Ginseng Indi” Ashvagandha millora la capacitat desforç del cos i lajuda a adaptar-se a diversos tipus destress.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,81€

IVA inclòs

18,99€ IVA inclòs

-22%

0,25 € / ud

Més informació

Ashvagandha

Complement alimentari que contribueix a millorar la capacitat desforç del cos.

Què és l'Ashvagandha?

També anomenat “Ginseng Indi” Ashvagandha millora la capacitat desforç del cos i lajuda a adaptar-se a diversos tipus destress. És potser la planta més rejovenidora de l'Ayurveda, usada en molts tònics i fórmules. Una fórmula única amb acció antiestrès adaptogènica que porta cap a una condició física millorada que ajuda a afrontar l'estrès diari de la vida.

És especialment beneficiosa en estrès relacionat amb desordres com:

  • Artritis
  • Hipertensió
  • Diabetis
  • Debilitat en general

Nom a Llatí: Withania somnifera (l.) Dunal Nom a Anglès: Cirera d'hivern Nom a Sànscrit: Ashvagandha Withania somnifera és un arbust. Els seus constituents principals de les seves arrels són els alcaloides somnina, somniferina, witanina, tropina, pseudotropina i anaferina. És usat en l'asma i com un sedant uterí. Els seus alcaloides han demostrat efectes relaxants i antiespasmòdics contra alguns espasmògens en músculs intestinals, uterins, bronquials traqueals i vasculars. La seva activitat antiestrès va ser investigada en models experimentals d'estrès. Va augmentar la resistència fisiològica protegint els animals d'úlceres, estrès i d'hepatotoxicitat induïda per CCI i en va suportar l'ús com a tònic i vitalitzador. És recomanada per a l'ús clínic en la prevenció i el tractament de moltes malalties relacionades amb l'estrès com arteriosclerosi, vellesa prematura, hipertensió, diabetis.

Ingredients:

Extracte pur d'ashcagandha (withania sommnifera), cel·lulosa natural, fosfat dicàlcic natural, estearat de silice i de magnesi (d'origen vegetal).

Com es pren l'Ashvagandha?

Es recomana prendre 1 càpsula 2 cops al dia.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda