Fabricante:

Santiveri Santiveri

Florase Ànsia - Santiveri - 40 càpsules

201278

Nou

Complement alimentari a base de Griffonia, Hericium, ferments, magnesi marí i vitamines. Presentat en envàs de 40 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,45€

IVA inclòs
0,54 € / ud

Més informació

Florase Ànsia

Complement alimentari a base de Griffonia, Hericium, ferments, magnesi marí i vitamines.

Què és el Florase Ànsia de Santiveri de 40 càpsules?

És un complement alimentari a base de Griffonia, Hericium, ferments, magnesi marí i vitamines. La Griffonia ajuda a el manteniment de les funcions cerebrals normals.

El magnesi i les vitamines B6 i B12 contribueixen a la funció normal i a el funcionament normal de sistema nerviós i juntament amb les vitamines B2 i B9, ajuden a disminuir el cansament i la fatiga.

Ingredients:

Magnesi d'origen marí (concentrat de sals de magnesi d'l'aigua de mar: òxid, hidròxid, sulfat, carbonat i clorur de magnesi), gelatina vegetal, extracte sec de grifonia (Griffonia simplicifolia (DC) Baill. - llavors) titulat a l'30% en l-5-HTP, extracte sec de Hericium - cabellera de lleó (Hericium erinaceus (Bull.) Pers.) titulat a l'20% en polisacàrids i 6,5% en betaglucans, agent de càrrega (maltodextrina de tapioca), Bifidobacterium lactis BPL1 CECT 8145, Lactobacillus rhamnosus BPL15 CECT 8361, Bifidobacterium longum ES1 CECT 7347, vitamina B2 (riboflavina), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), vitamina B9 - ac. fòlic (àcid pteroilmonoglutámico), vitamina B12 (cianocobalamina).

Com es pren el Florase Ànsia?

Es recomana prendre 2 càpsules a el dia, preferiblement als matins, abans de l'esmorzar.

Presentació:

Envàs de 40 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda