Preu reduït! Nua Equizenter - Sistema Nervioso - 60 càpsules

Fabricante:

Nua Nua

Nua Equizenter - Sistema Nervioso - 60 càpsules

211392

Nou

Complement alimentari destinat a oferir un suport per a estar més equilibrat i centrat en persones amb comportaments alguna cosa alterats. En envàs de 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,80€

IVA inclòs

34,00€ IVA inclòs

-15%

0,48 € / ud

Més informació

Nua Equizenter

Complement alimentari per a persones amb comportaments alguna cosa alterats.

Què és el Nua Equizenter?

És un complement alimentari destinat a donar suport a persones (nens, adolescents o adults) els trets de comportament poden estar una mica alterats (ex. Hiperactivitat, impulsivitat, ansietat, irritabilitat etc.) i en els quals per tant es busca un suport per estar més equilibrat i centrat. Per a tal fi la seva formulació comprèn 14 ingredients que són la suma de 2 extractes botànics (Bacopa Monnieri i Camellia sinensis), 3 minerals (Zn, Cu i Fe), i 9 vitamines (Vitamines C i D a més de B1-Tiamina, B 2- riboflavina, B5-Pantotenat, B6-Piridoxina, B7-Biotina, B8-fòlic i B12-Cianocobalamina).

Els comportaments 'socialment incòmodes o inadequats' solen formar part d'un ampli espectre d'alteracions neurològiques l'origen sol ser multifactorial (ex. Genètic, ambiental, anatòmic, social etc.) i típicament poden ser motiu de dificultats d'integració, afectant a les relacions socials i limitant el desenvolupament personal i cognitiu. El TDAH (Trastorn per Dèficit d'Atenció amb Hiperactivitat) o la impulsivitat, entre altres, són exemples d'entitats on sovint es poden presentar alteracions en el comportament (ex. Inquietud, impaciència, irritabilitat, agressivitat, impulsivitat, canvis d'humor, una excés d'energia etc.) que poden afectar el desenvolupament cognitiu i social dels afectats, independentment de la seva franja d'edat. A la pràctica això pot desembocar en un ampli ventall de situacions com són problemes d'atenció, memòria i aprenentatge, una mala gestió de el temps, desorganització, problemes d'integració -interacció amb els altres etc. L'abordatge d'aquest tipus de situacions no és senzill i en molts casos requereix un enfocament multidisciplinari (ex. Psicoteràpia, fàrmacs etc.) i és precisament en aquest punt, on la suplementació nutricional pot jugar un paper important.

Ingredients:

Extracte de Bacopa (Bacoppa Monnieri (L) Wettst. Planta sencera), Vitamina C-Ester (L-ascorbat cálcio (Vitamina C), extracte de te verd (camèlia sinensis (L), Kuntze, full), gluconat de zinc, ferro bisglicinato, agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), d-pantotenat càlcic (àcid pantotènic), antiaglomerant (estearat de magnesi vegetal), Pridoxal 5-fosfat (Vitamina B6), Gluconat de coure, antiaglomerant (diòxid de silici), riboflavina (Vitamina B2), clorhidrat de tiamina (vitamina B1), cianocobalamina (vitamina B12), colecalciferol (vitamina D3), d-Biotina (Biotina) i àcid pteroilmonoglutámico (àcid fòlic). Composició càpsula: embolcall (hidroximetilpropilcelulosa), colorants (diòxid de titani , òxid de ferro groc).

Valor nutricional (100g):

calories:

348 kcal / 1.454,64 Kj

greixos:

7,96 g

saturats:

5,86 g

carbohidrats: 68,71 g

sucres:

20,39 g

fibra:

0 g

proteïnes:

0,34 g
Sodi: 0,17 g
humitat: 4,09 g
cendres 18,90 g

Com es pren el Nua Equizenter?

Prendre 1 càpsula a el dia (6-11 anys) amb esmorzar o 2 cápsulñas a el dia (> 11 anys) distribuïdes en esmorzar i berenar / sopar.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 19/03/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda