Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Relaxerbe càpsules - Laboratorios ESI - 30 càpsules

Relaxerbe càpsules - Laboratorios ESI - 30 càpsules

177501

Nou

Presentat en envàs de 30 càpsules. Producte a base de magnesi, ingredients vegetals i teanina.

Més detalls

14,39€

IVA inclòs

17,99€ IVA inclòs

-20%

0,48 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Relaxerbe

QUINES PODEN SER LES CAUSES DEL NOSTRE ESTRÈS?
El ritme de la vida moderna (ja sigui Impost o bé una elecció nostra), el trànsit, la competència en el treball, la relació amb els altres (de vegades molt estressant), els problemes i l'ansietat lligats a la família ia la incertesa de el futur.

¿QUE PORTA AMB SI EL ESTR É S?
Són moltes i variades les sensacions negatives lligades a l'estrès: Irritabilitat, dificultat en les relacions, ansietat, nerviosisme, malsons nocturns, apat í a, cansament, insomni.

QUÈ PODEM FER PER TRACTAR DE CONTROLAR EL ESTR É S?
Intentar modificar l'estil de vida i canviar l'actitud amb relació a l'ambient que ens envolta. Bon propòsit però molt difícil de realitzar. Ara és quan la natura ens ofereix alguns principis vegetals que són d'una gran ajuda contra l'estrès,

La naturalesa ofereix alguns remeis naturals ú tils contra l'est é s:
- La Teanina és un aminoàcid contingut en els fulls de el te. Actua com a neurotransmissor provocant una sensació de relaxació, però no de somnolència, L'efecte relaxant de la tradicional tassa de te és degut precisament a la presència de la Teanina.

- La Melissa officinalis és una planta amb un característic perfum a llimona. Útil en estats d'ansietat acompanyats d'intranquil·litat i Irritabilitat. Redueix l'estat d'agitació, de tensió i d'inestabilitat emotiva.

- L ú PULO: tradicionalment utilitzat per la seva acció calmant i relaxant, El llúpol s'usa comunament pel seu efecte calmant sobre el sistema nerviós, és excel·lent per millorar el son.

- Les flors de Lavanda tenen un efecte calmant i relaxant, i s'usen també en casos de lleuger insomni.

- Magnesi: és un mineral que regula nombroses funcions del nostre organisme. La seva manca ha estat mesurada en relació amb les manifestacions d'estats ansiosos caracteritzats per disturbis al ritme de la son.

RELAXERBE CÀPSULES
És un producte a força de Magnesi, amb Teanina, l'aminoàcid contingut de forma natural en els fulls de l'Te Verd, i extractes vegetals, útil per afavorir la relaxació i el benestar psicofísic, mantenint la lucidesa i la concentració,

Ingredients: Magnesi òxid, L-Teanina, full de Melisa, flors de llúpol, flors de Rentant.

Mode d'ús: Per gaudir a el màxim dels efectes del producte, s'aconsella prendre 2 càpsules a el dia, una al matí i una altra a primera hora de la tarda, amb abundant aigua.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda