Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Passiflora Relax - Redinat - 60 càpsules

Fabricante:

Redinat Redinat

Passiflora Relax - Redinat - 60 càpsules

218598

Nou

Complement alimentari amb plantes, minerals i vitamines que ajuda a tenir un millor estat d'ànim durant el dia i tranquil·litat a la nit. Envàs de 60 càpsules.

Més detalls

7,73€

IVA inclòs

9,79€ IVA inclòs

-21%

0,13 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Passiflora Relax

Complement alimentari que ajuda a millorar la tranquil·litat.

Què és el Pasiflora Relax?

És un complement alimentari a base de passiflora, arç blanc, llúpol magnesi i vitamina b6 que contribueix a millorar l'estat d'ànim durant el dia i la tranquil·litat i relaxació durant la nit.

La Pasiflora o Flor de la passió destaca per les seves virtuts ansiolítiques, sedants i hipnòtiques encara que també se li atribueixen propietats com a bon relaxant muscular, antiespasmòdic, antisèptic i analgèsic suau.

Per aquesta raó ajuda en estats d'estrès, ansietat lleu a moderada , depressió, síndrome premenstrual, menopausa, alteracions de la tiroide, dispnea nerviosa, entre altres afeccions.

El Llúpol també presenta propietats relaxants per ajudar a controlar les crisis d'ansietat i altres processos d'inestabilitat nerviosa com l'insomni, afavorint la qualitat del son.

L'Arç blanc és una planta que dilata els vasos sanguinis, actua com a antioxidant i és un agent excel·lent per combatre la hipertensió. Presenta propietats calmants i antiespasmòdiques que ajuden a lluitar contra l'ansietat, l'insomni, l'estrès i el nerviosisme .

El Magnesi és un relaxant natural amb múltiples beneficis com ara: ajuda a disminuir el cansament i la fatiga, al funcionament normal dels músculs, ossos i articulacions.

Ingredients:

Pasiflora, Llúpol, , Bisglicinat de Magnesi, Vitamina B6, excipients: gelatina (coberta) i carbonat de calci (antiaglomerant).

Composició (530 mg):

Passiflora

150 mg

Llúpol

90 mg

85 mg

Bisglicinat de Magnesi 85 mg
Vitamina B6 0,47 mg

Com es pren el Passiflora Relax

Es recomana prendre de 2 a 3 càpsules al dia, després dels àpats principals.

No superar la dosi diària recomanada.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda