Preu reduït! Stabilium - Laboratorios Abad - 30 càpsules

Stabilium - Laboratorios Abad - 30 càpsules

173437

Nou

A base de Garum amoricum, presentat en envàs de 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,61€

IVA inclòs

19,11€ IVA inclòs

-34%

0,42 € / ud

Més informació

Stabilium Laboratoris Abad

Complement alimentari a base de Vitamina B6

Què és el Stabilium Laboratoris Abad?

És un suplement nutricional excepcional que ajuda l'organisme a combatre el cansament i l'estrès, físic i intel·lectual, característiques del sobreesforç i de la depressió que representa gairebé la meitat dels motius de consulta mèdica ambulatòria. El Stabilium és un extracte de Garum armoricum reduït per l'autòlisi enzimàtica controlada (autodigestió) en elements suficientment simples per ser immediatament reutilitzables dins l'elaboració d'una nova matèria orgànica.

Stabilium® és particularment ric en àcids grassos essencials de la sèrie omega 3 , un dels constituents essencials dels fosfolipids cerebrals, i un antioxidant natural que protegeix els peixos de l'estrès intens causat per l'atac dels depredadors i de la vida en un mig suboxigend i fred. Però sobretot Stabilium® conté un 61% de petits pèptids (cadenes moleculars de 5 a 18 aminoàcids d'un pes molecular inferior a 500 daltons) anàlegs als pèptids Hipotalàmics que actuen com a precursors hormonals, és a dir, enkephalinas, endorfines butirico que intervenen com a neurotrasmissors.

  • Millora els problemes de comportament i de memòria lligats a l'estrès.
  • Permet de recuperar la serenitat i l'ànim.
  • Facilita l'adaptació de l'esgotament i la fatiga intel·lectual.
  • Afavoreix la resistència a l'estrès.

Ingredients:

Gelatina de peix, estabilitzant: Glicerina vegetal, GARUM ARMORICUM (autolisat de peix ric en hidrolitzat de proteïnes) 27%, oli de gira-sol, agent de recobriment: Goma Laca, lecitina de soja, oli de peix, antioxidant: Concentrat de tocoferols naturals i plamiat de vitamina A.

Com es pren el Stabilium Laboratoris Abad?

L'ús normal és de 3 càpsules al dia, cada dia, preferentment al matí en dejú. Mitja hora abans de l'esmorzar amb una mica d'aigua. La posologia pot, en els casos més aguts, arribar a 6 càpsules al dia. Els tractaments poden prolongar-se fins a 3 mesos, Stabilium no produeix cap tipus de dependència.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda