Fabricante:

Santiveri Santiveri

Triptòfan - Santiveri - 30 càpsules

223736

Nou

Triptòfan amb vitamines B1, B3 i B6: promou el funcionament normal del sistema nerviós, ajuda en la funció psicològica i redueix el cansament i la fatiga.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,95€

IVA inclòs
0,53 € / ud

Més informació

Triptòfan Santiveri

Nutrició essencial per al benestar del sistema nerviós i lenergia diària.

Què és Triptòfan Santiveri?

El Triptòfan és un aminoàcid essencial que el cos humà no pot sintetitzar per si mateix, per la qual cosa cal obtenir-lo a través de la dieta.

Aquest nutrient és fonamental per a la producció de serotonina, un neurotransmissor important per a l'estat d'ànim, el somni i la gana . La combinació amb les vitamines B1, B3 i B6 optimitza el seu funcionament, contribuint al funcionament normal del sistema nerviós ia una funció psicològica adequada . A més, les vitamines B3 i B6 col·laboren en la reducció del cansament i la fatiga .

Ingredients:

Triptòfan d'origen vegetal, càpsula d'origen vegetal: (agent de recobriment: hidroxipropilmetilcel·lulosa), diòxid de silici (antiaglomerant), vitamina B3: niacina (nicotinamida), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), vitamina B1 (clorhidrat de magnesi (antiaglomerant).

Com es fa servir Triptòfan Santiveri?

Prendre 2 càpsules abans de l'esmorzar acompanyades d'un got d'aigua. Si es prefereix, també es poden prendre separades, una abans de l'esmorzar i l'altra abans del dinar o sopar.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda