Preu reduït! Holoram Equilibrium - Estrès - Equisalud - 60 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holoram Equilibrium - Estrès - Equisalud - 60 càpsules

166365

Nou

HoloRam Equilibrium regula la resposta adaptativa a diferents tipus d'estrès.

Més detalls

30,48€

IVA inclòs

33,87€ IVA inclòs

-10%

0,51 € / ud

Més informació

Holoram Equilibrium

HoloRam Equilibrium regula la resposta adaptativa a diferents tipus d'estrès. És una combinació harmònica de adaptògens i reguladors energètics del sistema neurovegetatiu, el sistema nerviós central i els sistemes naturals de resposta a l'estrès, que han estat energèticament activats per promoure l'adaptació harmoniosa a les canviants exigències de l'entorn físic i emocional.

Els adaptògens són substàncies, generalment fitoterapèutiques, que activen la capacitat d'estimular les respostes biològiques d'adaptació a l'estrès.

Aquest substrat és activat biofísicament per portar la informació corresponent a l'equilibri de la neurotransmissió central, del neurovegetatiu, de la lateralitat i dels sistemes de resposta epífisis -Hipotàlem i hipotálamo- hipófisis- Suprarenal.

HoloRam Equilibrium promou:

1. L'equilibri del sistema nerviós davant de condicions d'alta demanda adaptativa.
2. La resposta energètica d'adaptació global a generadors exògens i endògens d'estrès.
3. Els mecanismes d'adaptació energètica endocrina a l'estrès.
4. La regulacióenergètica de l'eix de control dels bioritmes regit pel sistema epifisis- hipotàlem.
5. El restabliment de la regulació energètica dels sistemes nerviós, central i neurovegetatiu, així com la resposta del biocamp a les demandes que involucren la regulació psico-neuro-endocrina.

Al equilibrium s'harmonitzen les accions sedants suaus amb els efectes tònic-estimulants de fitoterapèutics de reconegut potencial adaptògen.

Ingredients: Te verd extracte nebulitzat (Thea sinensis, fulla,> 20% polifenols totals) 94 mg, Aloe vera extracte sec (Aloe vera, polpa de les fulles) 70 mg, Celidonia pols (Chelidonium majus L., part aèria,> 0 , 6% alcaloides totals expressats com chelidonia) 42 mg, Melissa pols (Melissa officinalis L., fulla,> 1% àcid rosmarínic) 36 mg, Valeriana pols (Valeriana officinalis L.,> 0,17% àcids sesquiterpénicos expressats com àcid valerénico ) 26 mg, hipèric extracte nebulitzat (Hypericum perforatum L., part aèria,> 0,3% hipericina) 26 mg, Gluconat de magnesi (5,86% magnesi) 26 mg, L-Serina 21 mg, Farigola pols (Thymus vulgaris L., fulles i flors senceres,> 1,2% oli essencial) 21 mg, Eleuterococo pols (eleuterococ, arrel) 18 mg, Epilobio (Epilobium parviflorum, part a é rea,> 1% flavonoides totals (hiperòsid)) 16 mg, Rosella de Califòrnia extracte nebulitzat (Rosella de Califòrnia, part aèria,> 2% flavonoides totals (rutina)) 4 mg i Diòxid de silici 0,4 mg.

Embolcall: pullulan (polisacàrid d'origen vegetal. No conté gluten, ni midó, no transgènic, no colorants. Apte per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives.

Mode d'Ocupació: Prendre 1 o 2 al dia o segons consell d'un especialista, abans de l'esmorzar i el sopar.

Presentació: Envàs de 60 càpsules de 560 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda