Preu reduït! Relaxbelt Plus - Ajuda per reduir estrès i ansietat - Klepsanic - 60 càpsules

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Relaxbelt Plus - Ajuda per reduir estrès i ansietat - Klepsanic - 60 càpsules

181485

Nou

Passionera, Melisa, Arç blanc, Marialluïsa i Zinc es combinen per exercir una acció anti-estrès eficaç sobre el sistema nerviós.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

9,75€

IVA inclòs

11,56€ IVA inclòs

-15%

0,16 € / ud

Més informació

Relaxbelt Plus
Passionera, Melisa, Arç blanc, Marialluïsa i Zinc es combinen per exercir una acció anti-estrès eficaç sobre el sistema nerviós.

Tant la passionera (Passiflora incarnata L.) com la Melissa (Melissa officinalis L.) són plantes recomanades per la seva eficàcia contra els símptomes de nerviosisme, excitació, ansietat, insomni, depressió, dolors tensionals, espasmes de l'intestí ja que combaten l'estrès provocat per: els problemes emocionals i de la vida moderna, la menopausa, la síndrome premenstrual, alteracions de la tiroide, dispnea nerviosa, entre altres causes. Ambdues tenen efecte sedant de la mateixa manera que l'Arç blanc (Crataegus oxyacantha L.), El qual regula i reforça el batec del cor en casos d'angina de pit, taquicàrdia, arítmia i insuficiència cardíaca.

Al seu torn, la Marialluïsa (Lippia tripilla Kuntze) és un tònic digestiu que ajuda a relaxar els nervis d'una manera considerable.

El Zinc estimula la reacció orgànica davant de les hormones que el cos segrega com a resposta a l'estrès i té propietats relaxants que controlen el ritme cardíac.

Ingredients per càpsula (370 mg): Passionera 100 mg, Melissa 90 mg, Arç blanc 60 mg, Marialluïsa 50 mg, Zinc gluconat 40 mg; com pols micronitzat. Excipients csp: 30 mg.

Utilització: Prendre de 3 a 4 càpsules al dia, abans dels àpats.

Presentació: Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda