Preu reduït! Melatonina Pura 1 mg - Melatonina - Laboratorios Esi - 60 microtabletas

Melatonina Pura 1 mg - Melatonina - Laboratorios Esi - 60 microtabletas

178691

Nou

Producte especialment indicat per a les persones que tenen disturbis de la son. Envàs de 60 microtabletas.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,26€

IVA inclòs

16,95€ IVA inclòs

-10%

0,25 € / ud

Més informació

Melatonina Pura 1 mg

Complement alimentari a base de melatonina

Què és la melatonina Pura 1 mg?

Producte especialment indicat per a les persones que tenen disturbis de la son; és una vàlida ajuda en situacions d'estrès que fan difícil la fase de repòs nocturn.

Per això resulta molt útil en la regulació dels ritmes circadians i per afavorir l'adaptació de l'organisme a la variacions horàries (jet lag).

Acció: Regula el ritme son-vigília.

Efecte: La Melatonina (N-acetil-5-metoxitriptamina) és una hormona produïda per l'epífisis o glàndula pineal, que es troba a la base de el cervell; que s'allibera en les hores nocturnes. La producció de l'hormona és màxima en la primera infància, s'alenteix després dels 20 anys i comença a decréixer a partir dels 45 anys, desapareixent gairebé completament en l'ansietat.

La seva secreció segueix un ritme circadià: s'inicia a l'vespre, arribant al seu punt culminant durant la nit, decreix a el mínim al matí i roman molt baixa durant tot el dia. En condicions de foscor, quan les cèl·lules nervioses de la retina no estan estimulades per la llum, l'hipotàlem estimula l'epífisi perquè produeixi Melatonina.

La subministració exògena de la Melatonina pot garantir un bon repòs nocturn, ja que regula el ritme son-vigília. Sembla que pot protegir de l'estrès i de la depressió. La Melatonina protegeix la glàndula pineal de l'envelliment, ja que té una potent acció antienvelliment sobre la pròpia glàndula. En cas de subministració de Melatonina exògena, la glàndula pineal envelleix més lentament, alentint per tant el procés d'envelliment general de l'organisme, els processos de degradació dels teixits i la degeneració física i mental en la vellesa.

La Melatonina redueix els radicals lliures millor que altres antioxidants. Tenen un doble poder respecte a la Vitamina E i cinc vegades superior a l'glutatió. La Melatonina, a l'ésser soluble tant en aigua com en greixos, pot actuar contra els radicals lliures en tots els ambients.

Si el nivell de Melatonina en l'organisme és baix, la subministració exògena substitueix la manca; si per contra el nivell endogen (ja present en l'organisme) resulta elevat, la subministració ulterior de Melatonina no té cap efecte, ja que l'organisme assimila la dosi necessària, eliminant la resta per l'orina

Ingredients:

Agents de càrrega: fosfat de calci, cel·lulosa microcristal·lina; hidroxipropllcelulosa, antlaglomerantes: estearat vegetal de magnesi i diòxid de silici.

Composició (1 rajola):

melatonina 1 mg

Com es pren la melatonina Pura 1 mg?

Prendre 1 microtableta a el dia amb abundant aigua.

advertiments:

  • Mantenir fora de l'abast dels nens.
  • El producte no ha de considerar com a substitut d'una dieta variada i equilibrada.
  • No prendre durant l'embaràs o lactància.

No conté: Alcohol, gluten, derivats lactis, lactosa, colorants artificials.

Presentació:

Envàs de 60 microtabletas.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda