Fabricante:

Santiveri Santiveri

Somni - Santiveri - 20 càpsules

204805

Nou

Amb melatonina, rosella de Califòrnia, passiflora i valeriana per a un somni natural i reparador, millora la qualitat del descans.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,55€

IVA inclòs
0,38 € / ud

Més informació

Somni Santiveri

Dolços Somnis amb el Poder de la Natura.

Què és el Somni Santiveri?

Somni Santiveri és un complement natural dissenyat per millorar la qualitat del son i facilitar la relaxació . Conté melatonina, que és fonamental per regular el cicle somni-vigília i ajuda a reduir el temps necessari per agafar el son .

A més, incorpora un trio d'extractes herbals: rosella de Califòrnia, passiflora i valeriana . Aquestes herbes són conegudes per les seves propietats relaxants i s'utilitzen tradicionalment per promoure un somni tranquil i reparador . La combinació d'aquests ingredients crea una fórmula equilibrada que afavoreix la relaxació òptima i ajuda a aconseguir un somni profund i restaurador .

Ingredients:

Extracte sec d'escutelària (Scutellaria lateriflora L. - part aèria) titulat al 10% en baicalina, càpsula d'origen vegetal (hidroxipropilmetilcel·lulosa: agent de recobriment), extracte sec de rosella de california (Eschscholzia californica0) Cham. ,35% en protopina, extracte sec de valeriana (Valeriana officinalis L. - arrel) titulat al 0,8% d'àcids sesquiterpènics expressats com a àcid valerènic, extracte sec de passiflora (Passiflora incarnata L. - part aèria) titulat al 4% vitexina, antiaglomerants (diòxid de silici i estearat de magnesi), melatonina.

Composició:

1 càpsula aporta: 1 mg de melatonina, 150 mg d'extracte sec d'escutelària titulat al 10% a baicalina (baicalina: 15 mg), 100 mg d'extracte sec de rosella de california titulat al 0,35% a protopina (protopina: 0 ,35 mg), 50 mg d'extracte sec de valeriana titulat al 0,8% en àcid valerènic (àc. valerènic: 0,4 mg), 50 mg d'extracte sec de passiflora titulat al 4% en vitexina (vitexina: 2 mg ).

Com es pren el Somni Santiveri?

Es recomana Prendre 1 càpsula una hora abans de ficar-se al llit. L'efecte de la melatonina sobre la reducció del temps necessari per agafar el son s'aconsegueix prenent 1 mg de melatonina poc abans d'anar a dormir.

Presentació:

Envàs de 20 càpsules de 9 grams.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Ou

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda