Preu reduït! Rosolacio Compost (Poppy Complex) - Forza Vitale - 50 ml

Fabricante:

Forza Vitale Forza Vitale

Rosolacio Compost (Poppy Complex) - Forza Vitale - 50 ml

202911

Nou

Complement alimentari de Rosella, Culantrillo i Drosera per millorar la funcionalitat respiratòria. Natural i efectiu. Envàs de 50 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,96€

IVA inclòs

29,31€ IVA inclòs

-1%

57,92 € / 100 ml

Més informació

Rosolacio Compost (Poppy Complex) Forza Vitale

Complement alimentari natural i efectiu que pot ajudar a millorar la salut de les vies respiratòries superiors, alleugerint els símptomes de la tos i millorant la funció respiratòria en general.

Què és Rosolacio Composto (Poppy Complex) Forza Vitale?

Rosolaccio Composto és un complement alimentari elaborat a partir de Rosella, Culantrillo i Drosera, plantes amb propietats que milloren la funcionalitat de les vies respiratòries superiors . L'Amapola, coneguda com a sedant i antitusiu, és útil en casos d'al·lèrgies estacionals i com a calmant del broncoespasme. D'altra banda, el Culantrillo és un suau expectorant i emol·lient que actua com a sedatiu de la tos . En conjunt, la Rosella i el Culantrillo són una combinació efectiva per alleujar els símptomes de la tos seca.

La Drosera, per part seva, és una planta utilitzada per la seva acció espasmolítica, bronquiolítica i béquica en afeccions de l'aparell respiratori caracteritzades per tos seca i convulsiva. Resulta particularment útil en el tractament de les formes bronquials caracteritzades per espasme, com ara la bronquitis asmàtica i l'asma al·lèrgic.

Ingredients:

Aigua, alcohol, Rosella (Papaver rhoeas L.) pètals 40%, Culantrillo (Adiantum capillus-veneris L.) parts aèries, Drosera (Drosera rotundifolia L.) planta sencera, mel, barreja d'aromes naturals.

Com es pren Rosolacio Composto (Poppy Complex) Forza Vitale?

Adults (Dosificació recomanada per a subjectes de pes normal) 25 x 3 (gotes amb poca aigua x vegades al dia).

Fins a 12 anys (Dosificació recomanada per a subjectes de pes normal) 10 x 3 (gotes amb poca aigua o sublingual x vegades al dia).

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda