Espelma Ceràmica XXL Perfumada de Citronel·la - Lumar aromatic

223625

Nou

Espelma Ceràmica XXL de Citronel·la, ideal per repel·lir insectes en espais exteriors amb la seva fresca aroma cítrica.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,45€

IVA inclòs
0,85 € / ud

Més informació

Espelma Ceràmica XXL Perfumada de Citronel·la Lumar aromatic

Encén, aromatitza i protegeix: l'aliat perfecte per gaudir de les nits a l'aire lliure.

Què és Vela Ceràmica XXL Perfumada de Citronel·la Lumar aromatic?

La Vela Ceràmica XXL Perfumada de Citronel·la és una solució elegant i efectiva per gaudir d'espais exteriors sense preocupar-se dels molestos insectes.

Presentada en un recipient de ceràmica, aquesta espelma de grans dimensions és perfecta per il·luminar i aromatitzar patis, terrasses i jardins.

La seva fórmula, enriquida amb citronelol, citronelal i geraniol, brinda una aroma fresca i cítrica que repel·leix de forma natural als mosquits i altres insectes voladors . A més de ser un repel·lent eficaç, el seu disseny sofisticat i mida impressionant la converteixen en un element decoratiu que realça qualsevol ambient exterior.

Com es fa servir Vela Ceràmica XXL Perfumada de Citronel·la Lumar aromatic?

  1. Troba una ubicació adequada: Tria un lloc pla i estable per col·locar l'espelma, lluny de materials inflamables, corrents d'aire i objectes que puguin ser enderrocats fàcilment. Assegureu-vos que la vela estigui en una àrea ben ventilada, però no exposada a corrents d'aire que puguin apagar-la o dispersar-ne l'aroma.
  2. Prepareu la metxa: Abans d'encendre l'espelma, verifiqueu que la metxa tingui una longitud d'aproximadament 0,5 cm. Si és més llarga, retalla-la amb unes tisores per evitar que la flama sigui massa alta o produeixi fum en excés.
  3. Encén la vela: Utilitza un encenedor o llumins llargs per encendre la metxa de la vela. Deixa que la cera es fongui i alliberi la seva aroma durant uns minuts abans d'esperar que la fragància es dispersi per l'àrea.
  4. Gaudeix de l'aroma i l'ambient: La Vela Perfumada Citronela emetrà la seva fragància fresca i cítrica, creant un ambient agradable i repel·lint insectes de manera natural. Assegureu-vos de mantenir-la encesa el temps necessari perquè el vostre efecte sigui òptim.
  5. Apaga la vela: Quan vulguis apagar la vela, utilitza un apagavel·les o bufa suaument sobre la flama fins que s'extingeixi. Evita bufar amb força, ja que això podria causar que la cera calenta s'esquitxi.

Advertiments

Seguiu atentament els advertiments dels pictogrames de l'envàs. Producte compost principalment de parafina. Conté colorant i perfum sintètic. Citral. Pot provocar una reacció al·lèrgica.

Presentació:

Envàs de ceràmica mida XXL.

Brand

Coneix la nostra línia de productes d'herbolari en línia. Els millors de productes naturals per cuidar el teu cos a la nostra farmàcia en línia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda