Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Espelma Perfumada Citronel·la - Lumar aromatic - 10 unitats

223629

Nou

Espelma Perfumada Citronel·la, ideal per crear un ambient acollidor i fresc, repel·lent natural d'insectes.

Més detalls

2,80€

IVA inclòs
0,28 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Espelma Perfumada Citronel·la Lumar aromatic

Gaudeix d´una atmosfera relaxant i lliure d´insectes amb la nostra Vela Perfumada Citronela, el toc perfecte per als teus moments de pau i tranquil·litat.

Què és Vela Perfumada Citronel·la Lumar aromatic?

Complement perfecte per crear un ambient acollidor i relaxant a qualsevol espai, tant en interiors com a l'aire lliure .

Fabricada amb cera d'alta qualitat i oli essencial de citronel·la, aquesta espelma desprèn una fragància fresca i cítrica que repel·leix de manera natural els insectes , especialment els molestos mosquits.

La durabilitat de la flama, que pot durar fins a diverses hores , la converteixen en una opció ideal per a sopars a l'aire lliure, nits al jardí o simplement per gaudir d'un moment de tranquil·litat a casa.

Com es fa servir Vela Perfumada Citronel·la Lumar aromatic?

  1. Troba una ubicació adequada: Tria un lloc pla i estable per col·locar l'espelma, lluny de materials inflamables, corrents d'aire i objectes que puguin ser enderrocats fàcilment. Assegureu-vos que la vela estigui en una àrea ben ventilada, però no exposada a corrents d'aire que puguin apagar-la o dispersar-ne l'aroma.
  2. Prepareu la metxa: Abans d'encendre l'espelma, verifiqueu que la metxa tingui una longitud d'aproximadament 0,5 cm. Si és més llarga, retalla-la amb unes tisores per evitar que la flama sigui massa alta o produeixi fum en excés.
  3. Encén la vela: Utilitza un encenedor o llumins llargs per encendre la metxa de la vela. Deixa que la cera es fongui i alliberi la seva aroma durant uns minuts abans d'esperar que la fragància es dispersi per l'àrea.
  4. Gaudeix de l'aroma i l'ambient: La Vela Perfumada Citronela emetrà la seva fragància fresca i cítrica, creant un ambient agradable i repel·lint insectes de manera natural. Assegureu-vos de mantenir-la encesa el temps necessari perquè el vostre efecte sigui òptim.
  5. Apaga la vela: Quan vulguis apagar la vela, utilitza un apagavel·les o bufa suaument sobre la flama fins que s'extingeixi. Evita bufar amb força, ja que això podria causar que la cera calenta s'esquitxi.

Advertiments

Seguiu atentament els advertiments dels pictogrames de l'envàs. Producte compost principalment de parafina. Conté colorant i perfum sintètic. Citral. Pot provocar una reacció al·lèrgica.

Presentació:

Envàs de 10 unitats.

Brand

Coneix la nostra línia de productes d'herbolari en línia. Els millors de productes naturals per cuidar el teu cos a la nostra farmàcia en línia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda