Preu reduït! Cua de Cavall Plus - Sistema renal - Redinat - 80 càpsules

Fabricante:

Redinat Redinat

Cua de Cavall Plus - Sistema renal - Redinat - 80 càpsules

191374

Nou

Combinació eficaç de Cua de cavall, Carxofa, Ortiga verd i Vitamina B6 per combatre retenció de líquids, infeccions urinàries, afeccions osteoarticulars i com a nutrient valuós d'ossos, pell, cabells i ungles. En envàs de 80 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

7,40€

IVA inclòs

8,99€ IVA inclòs

-17%

0,09 € / ud

Més informació

Cua de Cavall Plus

Complement alimentari que ajuda amb la retenció de líquids.

Què és la Cua de Cavall Plus?

És un complement alimentari a base de Cua de cavall, Carxofa, Ortiga verd i Vitamina B6 per combatre retenció de líquids, infeccions urinàries, afeccions osteoarticulars i com a nutrient valuós d'ossos, pell, cabells i ungles.

La Cua de cavall (Equisetum arvense L.) és una planta coneguda que posseeix nombroses propietats beneficioses per a la salut. És un dels millors diürètics naturals que existeixen perquè arriba a augmentar fins a un 30% la quantitat d'orina, gràcies al seu alt contingut en potassi, flavonoides i sapónidos. Per això; se sol recomanar en casos de: retenció de líquids, artritis, altres afeccions osteoarticulars, gota, càlculs renals, infeccions urinàries i com coadjuvant d'interès en dietes control de pes. Té poder remineralitzant pel seu alt contingut en silici; la qual cosa ajuda a nodrir ossos, cartílags, tendons, pell, cabells i ungles.

Com a bon regenerador cel·lular; contribueix a millorar la cicatrització de ferides per les seves propietats astringents, la qual cosa també pot ser útil en el control d'hemorràgies. De manera general, es recomana l'ús en èpoques de cansament, esgotament, fatiga, convalescències, anèmia, entre d'altres.

La Carxofa (Cynara scolymus L.) és una planta reconeguda pel seu baix nivell calòric i la seva riquesa en fibra, ademáss de les propietats colerètic (estimulació de producció de bilis i expulsió dels greixos) dels principis amargs que aquesta posseeix. La cinarina present en ella és un d'aquells principis amargs que millora significativament la funció biliar. També presenta propietats depuratives i, alt efecte diürètic pel seu alt contingut en potassi; el que produeix una sinergia efectiva al costat de les altres dues plantes presents en aquest producte.

L'Ortiga verd (Urtica Dioica L.) és un excel·lent depuratiu i diürètic a nivell de fetge i de ronyó respectivament perquè ajuda a eliminar substàncies tòxiques i indesitjables per al nostre organisme. També ajuda a disminuir els símptomes de l'al·lèrgia primaveral ja que conté substàncies antiinflamatòries (un tipus de prostaglandines). És molt rica en clorofil·la, millora la circulació sanguínia i el seu efecte depuratiu sobre el fetge contribueix a ssu vegada a regular els nivells de greixos en sang.

Diversos estudis científics han demostrat que baixos nivells de Vitamina B6 estan estretament relacionats amb problemes en el sistema renal ja que el seu dèficit afavoreix l'aparició d'insuficiència renal crònica així com d'infeccions urinàries ja que aquesta vitamina és vital per al sistema immunitari i quan aquest no està sa causa d'un baix nivell de la mateixa, hi ha una major probabilitat en l'aparició d'aquestes malalties.

Ingredients:

Carxofa, ortiga verda, cua de cavall, Vitamina B6, excipients: gelatina (coberta) i carbonat de calci (antiaglomerant).

Composició (530 mg):

Cua de cavall

240 mg

carxofa

90 mg

ortiga verd

75 mg

vitamina B6 0,47 mg

Com es pren la Cua de Cavall Plus?

Es recomana prendre de 2 a 3 càpsules a el dia després dels àpats principals.

Presentació:

Envàs de 80 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda