Preu reduït! Extracte Cua de Cavall - Plameca - 50 ml

Fabricante:

Plameca Plameca

Extracte Cua de Cavall - Plameca - 50 ml

175780

Nou

Beneficis per a la salut. Planta emprada tradicionalment per al benestar del fetge i el manteniment de les sals minerals de l'organisme. Sense alcohol. Sense sucres glucogènics.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

6,50€

IVA inclòs

7,65€ IVA inclòs

-15%

13,00 € / 100 ml

Més informació

Extracte Cua de Cavall

Qualitat extra.

Què és Extracte Cua de Cavall?

L'extracte de cua de cavall és un suplement natural conegut per les seves propietats diürètiques i remineralitzants. Aquest extracte s'obté de la planta Equisetum arvense, que és rica en minerals com el silici, el potassi i el magnesi.

Aquest extracte es presenta en una ampolla de 50 ml i s'utilitza comunament per tractar afeccions com ara la retenció de líquids, la hipertensió i l'osteoporosi. A més, la cua de cavall també s'ha utilitzat per millorar la salut del cabell, la pell i les ungles a causa del contingut de silici.

La cua de cavall és rica en flavonoides i àcid ascòrbic, que tenen propietats antioxidants i antiinflamatòries. En prendre aquest extracte, es poden experimentar resultats ràpids i efectius en l'eliminació de líquids i la millora de la salut òssia.

És important parlar amb un professional de la salut abans de prendre qualsevol suplement, especialment si s'està prenent algun medicament o es tenen afeccions mèdiques preexistents. A més, es recomana seguir les instruccions de dosificació proporcionades a l'etiqueta del producte.

Ingredients:

Extracte aquós de talls estèrils de Cua de cavall (Equisetum arvense), Edulcorant (fructosa), Acidulant (àcid cítric), Conservants (sorbat potàssic, benzoat sòdic).

Com es pren Extracte Cua de Cavall?

De 20 a 25 gotes, de dos a tres cops al dia diluït en aigua. Nens: fins a 5 anys, 8 gotes 3 cops al dia; entre 5 i 12 anys la meitat de la presa de ladult.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda