Preu reduït! Icaselt Plus - Salut renal i del fetge - Redinat - 60 càpsules

Fabricante:

Redinat Redinat

Icaselt Plus - Salut renal i del fetge - Redinat - 60 càpsules

187422

Nou

Complement alimentari amb una sinergia efectiva de Trencapedres amb Cardo marià, Te verd i Vitamina B6, que ajuda a combatre càlculs renals i biliars. En envàs de 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,61€

IVA inclòs

10,70€ IVA inclòs

-19%

0,14 € / ud

Més informació

Icaselt Plus

Complement alimentari que ajuda a millorar la salut renal.

Què és Icaselt Plus?

És un complement alimentari a base de trencapedres amb card marià, te verd i vitamina B6 que contribueix a dissoldre i eliminar càlculs renals i biliars.

Trencapedres (Lepidium latifolium L.) és una planta perenne, de la composició de la qual se sap relativament poc però no obstant és ben conegut que conté una essència amb alts nivells de sofre amb propietats diürètiques i aperitives; a més de ser un bon tònic estomacal.

Conté una altra substància anomenada lepidina, a la qual se li atribueixen qualitats antifúngiques i que exerceix una acció positiva sobre el metabolisme del pàncrees encara que la seva propietat més important rau en la seva capacitat per dissoldre càlculs urinaris, els quals generalment es componen d'oxalat càlcic. Aquest compost apareix en aliments com: espinacs, bledes, nabius; suplements de vitamina C i; és freqüent en malalties de l'intestí prim.

Per la seva banda, el Cardo marià (Silybum marianum) ha estat catalogat com una de les millors plantes per combatre els càlculs biliars o colestasis; afecció hepàtica molt comuna que causa una interrupció del flux lliure d'àcids biliars del fetge cap a l'intestí prim (duodè), entorpint així l'absorció de greixos provinents de la dieta i dels nutrients solubles en greixos, a nivell de l'intestí prim. Aquesta planta també és interessant en l'eliminació dels càlculs renals i en el procés associat de desintoxicació a nivell renal.

El Te verd (Camellia sinensis) és una planta amb caràcter antioxidant, gràcies al seu alt contingut en catequines i polifenols, que ajuden a frenar els processos inflamatoris units a un ADN danyat i per això cobra interès en obstruccions biliars i trastorns de les vies urinàries; a més de netejar el fetge i els ronyons, de manera efectiva.

Ingredients:

Trencapedres (Lepidium latifolium), Cardo marià (Silybum marianum), Te verd (Camellia sinensis), Vitamina B6. Excipients csp: Gelatina (coberta) i carbonat de calci (antiaglomerant).

Composició (520 mg):

Trencapedres (Lepidium latifolium)

200 mg

Card marià (Silybum marianum)

115 mg

Te verd (Camellia sinensis)

80 mg

Vitamina B6 0,47 mg

Com es pren l'Icaselt Plus?

Es recomana prendre 3 càpsules al dia, lluny dels àpats principals i de l'horari nocturn. No superar la dosi diària recomanada.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda