Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! NatuRoyale Biolifting Crema Netejadora - Anne Marie Börlind - 125 ml

NatuRoyale Biolifting Crema Netejadora - Anne Marie Börlind - 125 ml

210852

Nou

Netejadora vellutada que neteja la pell amb delicadesa i en profunditat. La pell queda òptimament preparada per als ulteriors cures.

Més detalls

40,96€

IVA inclòs

48,00€ IVA inclòs

-14%

32,77 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

NatuRoyale Biolifting Crema Netejadora

Crema per tenir una pell més fresca

Què és el NatuRoyale Biolifting Crema Netejadora?

Amb una suau textura sedosa, neteja la pell de forma suau però en profunditat. El complex Biolifting, amb tòfona blanca, aporta hidratació i activa la renovació cel·lular. Per a una pell més fresca i vital, que estarà òptimament preparada per als posteriors cures.

Ingredients:

aqua [water], zea mays oil [corn], Glycerin, Limnanthes Alba seed oil [meadowfoam], lauryl laurate, lauryl glucoside, distarch phosphate, behenyl alcohol, shea butteramidopropyl betaine, glyceryl stearate, sorbitol, stearic acid, Butyrospermum parkii butter [ shea], decyl cocoate, palmític acid, Benzyl alcohol, capryloyl glycine, potassium cetyl phosphate, sodium chloride, aroma [fragrance], Chondrus crispus powder [carrageenan], xanthan gum, potassium sorbate, arginine, linalool, tremel·la fuciformis sporocarp extract [Hyaluronic acid], ascorbyl palmitate, lecithin, tocopheryl acetate, tocopherol, glycine soja oil [Soybean], hydrogenated palm glycerides itrate,
tuber magnatum extract.

Com s'usa el NatuRoyale Biolifting Crema Netejadora?

Aplicar al matí i per la nit sobre la pell seca de la cara, massatge suaument i retirar amb aigua tèbia. Aplicar el NatuRoyale Serum i la NatuRoyale Crema de Dia o NatuRoyale Crema de Nit.

Presentació:

Envàs de 125 ml.

Brand


Anne Marie Börlind ofereix cosmètica bio per a cuidar del teu cabell, la teva pell corporal i facial, així com de les teves imperfeccions cutànies i capil·lars, com: caiguda del cabell o arrugues facials.


Anne Marie Börlind, Cosmètica Natural per a nens, homes i dones


Es tracta d'una marca alemanya que ofereix cosmètica natural d'eficàcia demostrada. Gràcies a ella, podràs comprar una infinitat de productes cosmètics naturals per a cuidar de manera eficaç el teu cabell i la teva pell a La Bona Salut.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda