Preu reduït! Gel de bany Goji - L'Erbolario - 250 ml

Fabricante:

L'Erbolario L'Erbolario

Gel de bany Goji - L'Erbolario - 250 ml

159776

Nou

Amb extractes biològics de Baies de Goji i Maqui. Envàs de 250 ml en PE d'origen vegetal.

Més detalls

14,74€

IVA inclòs

16,20€ IVA inclòs

-9%

5,90 € / 100 ml

Més informació

Gel de bany Goji

Amb extractes biològics de Baies de Goji i Maqui.

Una carícia de benestar que compta a la pell del cos una història llunyana, nascuda entre les valls de l'Himàlaia, les imponents extensions de la Xina i la naturalesa incontaminada de Mongòlia. Una fragància delicada i harmònica que de la saviesa oriental regala a la pell del cos tota la vitalitat i el poder antioxidant d'un fruit meravellós, conegut amb el nom de " 'arbre de la vida". Les notes delicades del Goji vesteixen el bany d'una sensació agradable i bressolen l'esperit tant d'un dia intens com en despertar.

La base detergent d'aquest gel de bany és delicada, suau i tota vegetal, de proteïnes de l'Ordi, Glucosa i Coco, i si alea a les prodigioses baies de Goji i Maqui per desenvolupar sobre la pell del cos una intensa acció antioxidant i restauradora . Els aminoàcids de l'Ordi i el Hidrolitzat proteic de les Ametlles dolces afegeixen en cada rentat una subtil capa protectora sobre la pell que es cobreix, després del ritual del bany, delicadament neta i generosament suau, preparada per mostrar tota la seva renovada vitalitat.

Utilització: Recollir una petita quantitat del producte sobre l'esponja o en la cavitat de la mà per crear molta escuma delicada.

Presentació: Envàs de 250 ml en PE d'origen vegetal (Canya de Sucre i reciclable al 100%)

El Gel de bany es produeix en condicions higièniques òptimes. Els seus components, rigorosament seleccionats, se sotmeten a controls microbiològics fisicoquímics extremadament rigorosos.

Control del contingut de 7 metalls * per reduir els riscos d'al·lèrgia i protegir d'aquesta manera les pells més sensibles. * (Niquel, Plom, Arsenico, cadmi, Mercuri, Antimoni i Crom)

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda