Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Gel de Dutxa Tonificant amb Probiòtic - Iogurt de Bulgària - 230 ml

Gel de Dutxa Tonificant amb Probiòtic - Iogurt de Bulgària - 230 ml

186417

Nou

Cura delicat per a la pell del cos, combinant una perfecta neteja amb frescor i confort.

Més detalls

5,22€

IVA inclòs

5,80€ IVA inclòs

-10%

2,27 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Gel de Dutxa Tonificant amb Probiòtic

Sense Parabens. Cura delicat per a la pell del cos, combinant una perfecta neteja amb una increïble sensació de frescor i confort. L'única composició d'aquest producte tonifica, nodreix i hidrata la pell. L'equilibrada fórmula de suaus ingredients naturals netejadors, enriquida amb proteïna hidrolitzada de Iogurt i Oli pur de Rosa de Bulgària, protegeix la fina barrera hidrolipídica de la pell, i la composició especialment seleccionada elimina la inflamació i irritació de la pell. L'hora de la dutxa es converteix en una experiència realment refrescant.

Utilització: Aplicar el gel sobre una esponja humida i amb lleuger massatge fregar la pell del cos fins a produir escuma abundant. Aclarir amb aigua al cap de 1-2 minuts.

Ingredients INCI: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropyl Betainamide Mea Chloride, Cocamide Dea, Peg-4 Distearyl Ether, Distearyl Ether, Dicaprylyl Ether, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-44, Sodium Chloride, Parfum, Hydrolyzed Iogurt Protein , Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothia- Zolinone, Rosa Damascena Flower Oil, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Linalool.

Presentació: Envàs de 230 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda