Fabricante:

Matarrania Matarrania

Mousse de Sabó neutre Bio - Matarrania - 120 ml

218516

Nou

Sabó pur amb oli d'oliva verge extra. Presentat en pastilla de sabó de 120 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,70€

IVA inclòs
9,75 € / 100 ml

Més informació

Mousse de Sabó neutre Bio

Sabó pur amb oli d'oliva verge extra. Neteja suaument sense ressecar la pell.

Què és el Mousse de Sabó neutre Bio?

Xampú sòlid amb ingredients naturals. Testada dermatològicament.

Elaborat amb ingredients de km 0 i de fabricació artesanal. Del camp al pot.

Valorats perquè són els més naturals i ecològics del mercat. Perquè no contenen residus de plàstic gràcies al format sòlid que dura com una ampolla de plàstic de 750 ml. Protegint limpacte mediambiental.

Estan elaborats amb ingredients purs sense oli de palmell. Ingredients que no fan malbé el medi ambient ni la salut de les persones.

Apte per a tota mena de pells. Ús diari.

Quins beneficis té el Mousse de Sabó neutre Bio?

Evita picors i vermellors i facilita una neteja suau i eficaç .

L'oli d'oliva extra de pressió en fred és un excel·lent humectant i emol·lient que aporta àcids grassos, vitamina E, esqualè i polifenols.

Ingredients:

Olea europaea (oliva verge extra / olive extra virgin) fruit oil*, Water (aigua / water), Sodium hydroxide. *de cultiu ecològic (100% ingredients).

  • Producte 100% ecològic certificat.
  • Olis 100% vegetals de pressió en fred.
  • 0% conservants.
  • Sense gluten.
  • Apte per a vegans.

Com es fa servir el Mousse de Sabó neutre Bio?

  • Per a la higiene diària, facial , corporal i/o capil·lar. Neteja suaument sense ressecar. Per ús diari, en tota mena de pell. Formulat sense fragàncies. Evitar el contacte directe amb els ulls.
  • Per ús facial o corporal , mulla les teves mans amb aigua i frega la pastilla de sabó sobre la pell o una esponja fins que faci una mica d'escuma. Renta't com de costum. Esbandiu després amb abundant aigua.
  • Per rentar els cabells , mulla les teves mans amb aigua i frega la pastilla de sabó sobre els cabells fins que faci una mica d'escuma. Renta el teu cabell com de costum (et recomanem rentar el cabell dues vegades: rentar, esbandir, rentar i aclarir). Fes servir el teu condicionador habitual. Els cabells secs necessiten una aportació extra de nutrició. Aplica el sèrum capil·lar ecològic de MATARRANIA en zones concretes (cuir cabellut o puntes) després del rentat, o com a màscara, abans del rentat, deixant actuar el producte 20 minuts. Si el fas servir als cabells, al principi, és probable percebre una sensació d'aspror o poca brillantor a causa de la saturació de residus que han deixat sobre els cabells els xampús convencionals. No obstant això, al cap del temps, els cabells adquireixen més soltesa, brillantor i suavitat.
  • No està pensat per hidratar sinó per netejar. Després de la neteja amb un sabó, per molt natural que sigui, és recomanable fer servir una crema o oli hidratant i nutritiu.

Presentació:

Pastilla de sabó de 120 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Sense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda