Preu reduït! Sabó Base Neutre Líquid - Terpenic Labs - 500 ml

Fabricante:

Terpenic Labs Terpenic Labs

Sabó Base Neutre Líquid - Terpenic Labs - 500 ml

185474

Nou

Adequat per a tot tipus de pell, fins i tot per a pells delicades com nadons, ancians o pells atòpiques. Envàs de 500 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

12,62€

IVA inclòs

14,17€ IVA inclòs

-10%

2,52 € / 100 ml

Més informació

Sabó Base Neutre Líquid

Adequat per a tot tipus de pell, fins i tot per a pells delicades com nadons, ancians o pells atòpiques.

Què és el Sabó base neutre líquid?

El Sabó base líquid neutre de Terpenic Labs, és adequat per al seu ús en tot tipus de pell, fins i tot en pells reactives com pot ser la de nadó, ancians, pells atòpiques, etc. Mantenint l'equilibri hidrolipídic de la pell i el cuir cabellut.

La seva fórmula eficaç i suau a el mateix temps, és delicada amb la pell i el cabell, i està elaborada amb tensioactius d'origen natural obtinguts de l'coco i de el blat de moro, permetent una neteja efectiva de la pell amb efecte condicionador.

Apte tant per a ús personal com gel de bany per a tota la família, xampús, neteges facials i corporals, com per al seu ús professional en tractaments estètics personalitzats.

La seva absència de perfum, permet la personalització de la fórmula afegint olis essencials, hidrolats, olis vegetals, actius cosmètics i capil·lars, extractes de plantes, etc. Permet l'addició fins a un 20% de fase oliosa i fins a un 30% de fase aquosa.

Exempt d'acrilats, parabens, silicones i altres productes derivats de l'petroli. Producte 100% biodegradable no testat en animals.

Ingredients:

Aqua, decyl glucoside, sodium cocoamphoacetate, xantan gum, Benzyl alcohol, CITRIC acid, sodium chloride, sodium benzoate, potassium sorbate.

Com s'usa el Sabó Base Neutre Líquid?

  • Ús extern.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Brand

Des de 2012 oferint productes d'aromateràpia científica a base d'actius naturals. Terpenic és un laboratori pioner en elaboració d'olis per a fins medicinals.


Terpenic, olis essencials i vegetals d'alta qualitat



Els seus valors es basen en la proximitat, serietat, honestedat, transparència i passió pel treball ben fet. Són un laboratori número 1 a Europa en fitoaromaterapia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda