Fabricante:

Propolmel Propolmel

Sabó de Pròpolis Ecològic - Propolmel - 100 grams

187581

Nou

Sabó regenerador de pròpolis. El sabó de pròpolis ecològic i el gel de bany són nutritius, regeneradors, hidratants i antisèptics. Envàs amb 100 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,25€

IVA inclòs
4,25 € / 100 g

Més informació

Sabó de Pròpolis Ecològic

Sabó regenerador de pròpolis.

Què és el Sabó de Pròpolis Ecològic?

El sabó de pròpolis ecològic i el gel de bany són nutritius, regeneradors, hidratants i antisèptics, aptes per a tot tipus de pells. Creat per a la higiene de tot el cos i per a pells amb alteracions específiques i per a pells que requereixin cures especials (acne, pells sensibles, dermatitis, etc).

El sabó de pròpolis ecològic ve en un envàs amb un pes net de 100 grams.

L'olor dels nostres productes és simplement el resultat de la barreja dels seus ingredients i els olis essencials purs , no s'obté mitjançant fragàncies elaborades amb components obtinguts d'olis essencials que només serveixen per perfumar però que n'han perdut les propietats essencials.

Gràcies a la quantitat d'oli essencial pur que utilitzem a cada formulació els nostres productes tenen propietats anímiques específiques: La lavanda calma la ment .

Ingredients:

Base sabó vegetal * (fet d'oli de palmell i coco, aigua, glicerina, sal i diacetat-glutamat sòdic -és un derivat aminoacídic que permet la correcta dissolució del sabó en capturar-la calç de l'aigua-), tintura de pròpolis propol-mel * (1%), oli essencial d'espígol *, olis verges d'oliva arbequina * i d'ametlles dolces. 100% ingredients naturals, * 98% certificats ecològics.

Com es fa servir el sabó de pròpolis ecològic?

  • Aplicar aigua i fer massatges fins que surti l'escuma.
  • Esbandir tantes vegades com voleu i aclarir.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda