Preu reduït! Sabó Natural Premium Coco - Laboratorio SyS - 100 grams

Sabó Natural Premium Coco - Laboratorio SyS - 100 grams

202713

Nou

El Sabó Natural Premium Coco de Laboratori SyS, combina la neteja profunda i la hidratació intensa per a una pell suau i saludable.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,00€

IVA inclòs

4,70€ IVA inclòs

-15%

4,00 € / 100 g

Més informació

Sabó Natural Premium Coco

De la natura a la teva pell, suavitat tropical.

Què és el Sabó Natural Premium Coco?

El Sabó Natural Premium Coco de Laboratori SyS és una excel·lent elecció per als que desitgen cuidar la pell i els cabells de forma natural i efectiva.

Aquest sabó està elaborat de forma artesanal, utilitzant oli d'oliva i oli de coco , components que brinden una neteja delicada i cura diària a la teva pell. La seva textura cremosa i la seva exquisida aroma de coco converteixen cada bany en una experiència tropical relaxant.

A més de la seva fragància captivadora, el coco és conegut pel seu alt contingut de vitamina E i K, que contribueixen a millorar l'estat de la pell i dels cabells . És un humectant excepcional per a tot tipus de pells , evitant la sequedat i descamació, especialment en pells seques.

Ajuda a prevenir les arrugues i la flacciditat de la pell, alhora que assisteix en el tractament de diversos problemes dermatològics, com dermatitis, psoriasi i èczemes . La seva gran capacitat per generar escuma facilita l'absorció de greixos i impureses, deixant la pell suau i hidratada després de cada ús.

Ingredients:

Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerin, Parfum, Cocos Nucifera Oil, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Tocopheryl Acetate, Cinnamyl Alcohol.

Com es fa servir el Sabó Natural Premium Coco?

Per a la neteja diaria en qualsevol moment del dia.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda