Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Xampú Sòlid Vital - Cabell Sec i Fi - Matarrania - 120 ml

Fabricante:

Matarrania Matarrania

Xampú Sòlid Vital - Cabell Sec i Fi - Matarrania - 120 ml

218520

Nou

Sabó pur per a cabell sec i fi. Presentat a pastilla de sabó de 120 ml.

Més detalls

10,80€

IVA inclòs

12,75€ IVA inclòs

-15%

9,00 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Xampú Sòlid Vital

Sabó pur per a cabell sec i fi. Enforteix els cabells i li dóna vitalitat, amb subtil perfum mediterrani a lavanda, romaní i ylang-ylang.

Què és el Xampú Sòlid Vital?

Xampú sòlid amb ingredients naturals.

Elaborat amb ingredients de km 0 i de fabricació artesanal. Del camp al pot.

Valorats perquè són els més naturals i ecològics del mercat. Perquè no contenen residus de plàstic gràcies al format sòlid que dura com una ampolla de plàstic de 750 ml. Protegint limpacte mediambiental.

Estan elaborats amb ingredients purs sense oli de palmell. Ingredients que no fan malbé el medi ambient ni la salut de les persones.

Quins beneficis té el Xampú Sòlid Vital?

El romaní ajuda a combatre els dolors articulars ia tonificar el cos cansat.

L'oli de romaní enforteix el creixement des de l'arrel i fa el cabell menys trencadís. A més, evita la sequedat aportant nutrició als cabells.

L'oli essencial de lavanda és un excel·lent antiespasmòdic. Valorat per la seva acció, calmant, sedant, antiinflamatòria, regeneradora i cicatritzant.

L'oli de ylang-ylang és un bon tònic i regenerador de la pell.

Ingredients:

Olea europaea (oliva verge extra / olive extra virgin) fruit oil*, Aqua, Cocos nucifera (coco / coconut) oil*, Sodium hydroxide, Rosmarinus officinalis (romer / rosemary) extract*, Rosmarinus officinalis (romer / rosemary) oil* Lavandula officinalis (lavanda / lavender) oil*, Cananga odorata (ylang / ylang) flower oil*, linalool**, limonene**, geraniol**, citral**, benzyl benzoate**. benzyl salicylate**, farnesol**,*de cultiu ecològic, **naturalment presents en els olis essencials.

Producte 100% ecològic certificat. Olis 100% vegetals de pressió en fred. 0% conservants.

Com es fa servir el Xampú Sòlid Vital?

  • Mulla les teves mans amb aigua, fes particions i frega la pastilla de sabó sobre els cabells i el cuir cabellut fins que faci una mica d'escuma (no cal molta). Es recomana fer dues aplicacions i esbandir amb aigua abundant.
  • Per equilibrar el PH després del seu ús i assegurar suavitat i brillantor als cabells, recomanem utilitzar un condicionador. En zones d'aigües molt dures, amb molta calç, és primordial finalitzar el rentat amb vinagre de poma perquè no quedin restes als cabells.
  • Els cabells secs necessiten una aportació extra de nutrició. Aplica una vegada a la setmana o cada 15 dies el sèrum capil·lar ecològic de MATARRANIA com a màscara, abans del rentat, deixant actuar el producte 20 minuts i embolicant amb una tovallola calenta.

Presentació:

Pastilla de sabó de 120 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Sense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda