No hi ha productes
Ho compro
177097
Nou
Pasta de soja i ordi fermentada amb llavors de koji en gerres de cedre durant 18 mesos. Presentat en envàs de 300 grams.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
El mugi miso s'elabora amb soja barrejada amb ordi i es caracteritza per tenir un sabor dolç, malgrat que igualment s'utilitza sal marina en la seva elaboració. El koji (Aspergillus oryzae) es barreja primer amb l'ordi i, quan ha fermentat, s'uneix a la soja. El procés de fabricació es divideix en quatre passos: el primer és la preparació de l'koji, després la preparació de la soja, el procés de barreja de l'koji amb la soja, i finalment la fermentació de l'miso. La soja es prepara rentant i deixant-la en remull. La seva grandària augmenta 2,2 vegades. Posteriorment es couen a el vapor, es deixen refredar i es barregen amb el koji i sal marina. Després es tritura tota la barreja.
Soja no transgènica 58%, Ordi 29,499%, Aigua 1,5%, Sal marina 11%, fècula de patata 0,036%, llavor de koji (Aspergillus oryzae) 0,01%.
Fabricat al Japó.
Valor nutricional (100 grams):
calories: | 153 kcal |
proteïnes: | 11,8 g |
greixos: | 5,8 g |
saturats | 0,74 g |
Hidrats de carboni | 16,7 g |
sucres | <0,1 g |
proteïnes: | 5,7 g |
Sodi: | 3,79 g |
Diluir 1 culleradeta de Miso en una tassa de brou calent. També es poden preparar deliciosos patés barrejant-ho amb Tahin (Pasta de Sèsam) i aigua, o fer servir com guarniment en salses. No bullir perquè preservi totes les seves propietats. Obert el paquet, guardi a la nevera.
Envàs de 300 grams.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació