Fabricante:

Mimasa Mimasa

Mugi Miso - No pasteuritzat - Mimasa - 300 grams

177097

Nou

Pasta de soja i ordi fermentada amb llavors de koji en gerres de cedre durant 18 mesos. Presentat en envàs de 300 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,69€

IVA inclòs
2,56 € / 100 g

Més informació

Mugi Miso

Afavoreix la prevenció de el colesterol i la pressió arterial alta

Què és el Mugi Miso?

El mugi miso s'elabora amb soja barrejada amb ordi i es caracteritza per tenir un sabor dolç, malgrat que igualment s'utilitza sal marina en la seva elaboració. El koji (Aspergillus oryzae) es barreja primer amb l'ordi i, quan ha fermentat, s'uneix a la soja. El procés de fabricació es divideix en quatre passos: el primer és la preparació de l'koji, després la preparació de la soja, el procés de barreja de l'koji amb la soja, i finalment la fermentació de l'miso. La soja es prepara rentant i deixant-la en remull. La seva grandària augmenta 2,2 vegades. Posteriorment es couen a el vapor, es deixen refredar i es barregen amb el koji i sal marina. Després es tritura tota la barreja.

Ingredients:

Soja no transgènica 58%, Ordi 29,499%, Aigua 1,5%, Sal marina 11%, fècula de patata 0,036%, llavor de koji (Aspergillus oryzae) 0,01%.

Fabricat al Japó.

Valor nutricional (100 grams):

calories:

153 kcal

proteïnes:

11,8 g

greixos:

5,8 g

saturats 0,74 g

Hidrats de carboni

16,7 g

sucres

<0,1 g

proteïnes:

5,7 g
Sodi: 3,79 g

Com es pren el Mugi Miso?

Diluir 1 culleradeta de Miso en una tassa de brou calent. També es poden preparar deliciosos patés barrejant-ho amb Tahin (Pasta de Sèsam) i aigua, o fer servir com guarniment en salses. No bullir perquè preservi totes les seves propietats. Obert el paquet, guardi a la nevera.

Presentació:

Envàs de 300 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda