Fabricante:

Mimasa Mimasa

Hatcho Miso - Mimasa - 400 grams

158640

Nou

Pasta de soja fermentada amb llavors de koji a gerres de cedre durant 3 llargs anys. Presentat en envàs de 400 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,61€

IVA inclòs
2,65 € / 100 g

Més informació

Hatcho Miso

Conté pocs hidrats de carboni i un elevat percentatge de proteïnes

Què és el Hatcho Miso?

Pasta de soja fermentada amb llavors de koji a gerres de cedre durant 3 llargs anys. No pasteuritzat.

És el més fort dels missos (té el major contingut de proteïnes (21%) i el més baix en hidrats de carboni (12%) i aigua (40%)), s'usa principalment en èpoques fredes, diluït en brou de verdures .

Tradicionalment, els misos s'utilitzen per reforçar l'intestí i regenerar la flora intestinal.

Ingredients:

Grans de soja no transgènica 58,24%, aigua 30,53%, sal marina 10,78%, farina torrada d'ordi 0,45%, llavor de koji (Aspergillus oryzae) 0,01%.

NO PASTEURITZAT. No apte per a celíacs.

Com es pren el Hatcho Miso?

Diluir 1 culleradeta de Miso en una tassa de brou calent. També es poden preparar deliciosos patés barrejant-ho amb Tahin (Pasta de Sèsam) i aigua, o usar com a amaniment en salses. No bullir perquè preservi totes les propietats. Obert el paquet, guardeu-vos al frigorífic.

Presentació:

Envàs de 400 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda