No hi ha productes
Ho compro
158640
Nou
Pasta de soja fermentada amb llavors de koji a gerres de cedre durant 3 llargs anys. Presentat en envàs de 400 grams.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Conté pocs hidrats de carboni i un elevat percentatge de proteïnes
Pasta de soja fermentada amb llavors de koji a gerres de cedre durant 3 llargs anys. No pasteuritzat.
És el més fort dels missos (té el major contingut de proteïnes (21%) i el més baix en hidrats de carboni (12%) i aigua (40%)), s'usa principalment en èpoques fredes, diluït en brou de verdures .
Tradicionalment, els misos s'utilitzen per reforçar l'intestí i regenerar la flora intestinal.
Grans de soja no transgènica 58,24%, aigua 30,53%, sal marina 10,78%, farina torrada d'ordi 0,45%, llavor de koji (Aspergillus oryzae) 0,01%.
NO PASTEURITZAT. No apte per a celíacs.
Diluir 1 culleradeta de Miso en una tassa de brou calent. També es poden preparar deliciosos patés barrejant-ho amb Tahin (Pasta de Sèsam) i aigua, o usar com a amaniment en salses. No bullir perquè preservi totes les propietats. Obert el paquet, guardeu-vos al frigorífic.
Envàs de 400 grams.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 02/04/2024
Més informació
Informació