Preu reduït! Holofit Astaxantina - Antioxidant - Equisalud - 50 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holofit Astaxantina - Antioxidant - Equisalud - 50 càpsules

175713

Nou

Potent antioxidant. Protector cerebral, dels ulls, salut cardíaca i esportiva, immunologia, colesterol, neurodegeneració.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

39,91€

IVA inclòs

44,34€ IVA inclòs

-10%

0,80 € / ud

Més informació

Holofit Astaxantina

Potent antioxidant , superior en el seu poder antiradicals lliures a la vitamina E oa la vitamina C. Protector cerebral, dels ulls, salut cardíaca, esportista, immunologia, colesterol, neurodegeneració.

L'astaxantina s'extreu de forma natural de l' alga Haematococcus pluvialis , alga que viu als rius, per tant d'aigua dolça (1 gr d'algues conté 10 mg d'astaxantina). Té una coloració vermellosa, especialment quan es produeix el seu "enquistament" a causa d'un canvi cap a condicions desfavorables, com el canvi de temperatura o la irradiació excessiva de raigs UV del sol, en què produeix grans quantitats d'astaxantina com a mètode defensiu.

L'astaxantina dóna lloc al color vermellós dels llagostins, gambes, crancs, etc, així com el color dels salmons o els mateixos flamencs, que les consumeixen en abundància.
Al mar es troba en abundància al krill, que consumeix moltes algues.

El procés d'extracció es porta a terme a partir de les espores de l'alga, molt riques en astaxantina, alliberant-ne aquesta substància perquè sigui fàcilment absorbida per l'organisme. És molt convenient prendre-la en un medi oliós, ja que l'astaxantina és un carotè i com a tal és soluble en lípids . Si no fos així és recomanable prendre-la al costat de mantega, oli o qualsevol altre greix, per no perdre'n l'eficàcia. La dosi recomanada oscil·la entre 4 i 8 mg al dia . Un excés daquesta substància pot donar lloc a coloració a la pell.

És un dels antioxidants més potents que es coneixen, a causa de la seva estructura molecular amb molts electrons que poden actuar tots alhora en un moment donat, cosa que no passa amb altres antioxidants. Això fa que aquesta molècula no es "desgasti" i pugui seguir actuant com a antiradical lliure amb gran eficàcia biològica . Se'n diu que és 65 vegades més potent que la vitamina C i 54 vegades més que el betacarotè.

Els betacarotens i altres són provitamines A, que a l'organisme donen lloc a la pròpia vitamina. Això no passa amb l'astaxantina ni la zeaxantina o la luteïna, ja que no són provitamines A, i no poden donar lloc a una acumulació a l'organisme, com pot passar en el cas de la vitamina A.

Pel que fa a les seves accions ia causa del seu potent efecte antioxidant i supressor de l'estrès oxidatiu , s'ha vist que té una gran utilitat en les malalties degeneratives de la retina , de la màcula, millorant per tant la visió. És important el seu efecte protector davant de la radiació solar , evitant en un percentatge no definit les cremades i inflamacions quan es pren el sol. És un protector de les cèl·lules cerebrals i el sistema nerviós en general. Això la pot fer especialment útil a l'Alzheimer, manca de memòria i demència senil. Al Parkinson pot ajudar a frenar el procés degeneratiu.

Un altre camp d'acció important és el benefici per als esportistes , millorant la recuperació muscular i disminuint els dolors després de l'exercici. Per tant, és saludable per a les articulacions i l'esquelet. Actua, millorant la resposta immunològica. És eficaç contra la peroxidació dels lípids, protegint contra el LDL-colesterol (dolent) o els triglicèrids. Pot ajudar a regenerar els danys causats per l'anòxia o manca d'oxigen als teixits, per exemple en trastorns cardíacs. Augmenta el HDL-colesterol (bo) i és d'ajuda a la hipertensió. S'ha vist a la demència senil, la manca de memòria o pèrdua de les qualitats cognoscitives, que estan augmentats els hidroxiperòxids de fosfolípids, procedents de l'oxidació de les membranes cel·lulars. Hem comprovat que l'astaxantina disminueix la quantitat d'aquests hidroxiperòxids.

Ingredients: Extracte del microalga Haematococcus pluvialis 50 mg (≥ 4 mg astaxantina, 40 µg de luteïna, 64 µg de betacarotè, 72 µg de cataxantina), Vitamina E natural 10 mg (67% D-alfa-tocolferol) de Càrtam alt oleic ( Carthamus tinctorius L.) 400-440 mg. Embolcall: Polisacàrid d'origen vegetal. No conté gluten ni midó, ni transgènics ni colorants. Apta per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives.

Ús: Prendre 1 a 2 càpsules al dia, o segons consell d'un especialista.

Advertiment: No han de prendre astaxantina les persones al·lèrgiques als carotens.

Presentació: Envàs de 50 càpsules de 700 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda