Preu reduït! Holoram Vision - Equisalud - 180 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holoram Vision - Equisalud - 180 càpsules

208726

Nou

Contribueix a l'activació dels sistemes reguladors de la visió. Envàs de 180 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

96,02€

IVA inclòs

106,69€ IVA inclòs

-10%

0,53 € / ud

Més informació

Holoram Vision

En el nostre Herbolari Online pots comprar l'Holoram Vision 180 càpsules de Equisalud.

Què és el Holoram Vision de Equisalud?

Contribueix a l'activació dels sistemes reguladors de la visió i subministra els micronutrients essencials per a una bona salut ocular.

HoloRam Vision afavoreix la regulació de l'reg sanguini i la micronutrició de les delicades estructures oculars, amb èmfasi en la retina i els fotoreceptors que intervenen en la captació de la llum.

Contribueix en la prevenció de el dany que l'estrès oxidatiu produeix en l'òrgan de la visió.

Ingredients:

  • Grup I. fitoterapèutics: la seva combinació i dosificació precisa aporta la informació indispensable a l'equilibri nutricional de les cèl·lules de la retina. Bioreguladors dels processos naturals que mantenen l'equilibri de la microcirculació, la integritat de l'endoteli vascular i la immunitat necessàries per a la preservació de la funció visual: gavarrera extracte sec (Rosa canina L., fruit, 0,2% àcid L-ascòrbic) , 30 mg; nabiu extracte sec (Vaccinium myrtillus L., fruit,> 25% antocianòsids), 15 mg; ginkgo extracte sec (Ginkgo biloba L., fulla, 24% ginkgoflavonas), 9 mg; card marià extracte sec (Silybum marianum (L.) Gaertn., llavor, 80% silimarina), 20 mg; dent de lleó extracte sec (Taraxacum officinale FH Wigg., arrel,> 2% inulina), 20 mg. Aquests dos ingredients tonifiquen la funció hepàtica que és indispensable per a l'equilibri energètic de la retina. A més per l'aportació de vitamina A milloren la qualitat de la visió i prevenen la ceguesa nocturna. Alquequengi (Physalis alkekengi L., fruit, ràtio 4: 1), 20 mg. Pel seu contingut en zeaxantina i la luteolina aporten la informació necessària a la prevenció de la degeneració macular i la consegüent pèrdua de visió. La seva activitat és reforçada per la luteïna continguda en HoloRam® Vision. Aportació de la informació que estimula els processos antiinflamatoris i antigregantes plaquetaris propis de l'organisme. Sauce extracte sec (Salix alba L., escorça, 15% salicina), 6 mg.
  • Grup II. Vitamines: amb efecte micronutricional protector dels teixits oculars, prevenen la pèrdua de la visió. Conté: betacarotè 10%, 24 mg; vitamina E (50%, acetat de tocoferilo 500-600 UI / g), 15 mg; vitamina B2 (riboflavina), 1 mg.
  • Grup III. Minerals: participen en els processos que regulen els efectes desencadenats per l'estrès, l'oxidació i el dany cel·lular. Conté: malat de magnesi (> 20% magnesi), 40 mg; gluconat de zinc (14,35% zinc), 30 mg; llevat de seleni (1.000 ppm seleni), 30 mg.
  • Grup IV. Antioxidants: prevenen el dany de les membranes cel·lulars ocasionat pels radicals lliures. Conté: quercetina (Sophora japonica L., capoll de la flor), 25 mg; mangostà extracte sec (Garcinia mangostana L., fruit, 20% mangostina), 18 mg.
  • Grup V Aminoàcids i micronutrients: luteïna 10% (Calendula officinalis L., llavors,> 10% luteïna), 60 mg; àcid L-aspàrtic, 50 mg; complex de bioflavonoides cítrics (> 50% flavonoides totals), 25 mg. La luteïna és un pigment carotenoide amb efecte protector sobre la degeneració macular, prevenint així la pèrdua d'agudesa visual.

Com es pren el Holoram Vision?

  • Es recomana prendre 2 càpsules a el dia, o segons indicació d'un especialista.

Presentació:

Envàs de 180 càpsules de 540 mg.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda