Preu reduït! Humecnat - Especial Ulls Secs - Soria Natural - 36 comprimits

Fabricante:

Soria Natural Soria Natural

Humecnat - Especial Ulls Secs - Soria Natural - 36 comprimits

212431

Nou

Complement alimentari per ajudar amb la sequedat dels ulls a força de Maquibright (Aristotelia chilensis), Zinc i Seleni. Presentat en envàs de 36 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,64€

IVA inclòs

23,10€ IVA inclòs

-15%

0,55 € / ud

Més informació

Humecnat

Protegeix, neta, lubrica i hidrata el globus ocular.

Què és el Humecnat?

L'ull sec és una patologia d'elevada prevalença en la societat, afectant entre un 15 i un 30% de la població; seva tendència és a anar en augment, ja que l'envelliment de la població, l'augment de la contaminació, moltes hores en ambients interiors secs (ús de la calefacció o dels aires condicionats) provoquen problemes en la hidratació ocular. A més, l'estil de vida actual en què es dediquen una gran quantitat d'hores a tasques que requereixen molt esforç visual, com ara: l'ús continuat de dispositius mòbils, l'ordinador, la televisió, causa una disminució de l'parpelleig o bé que sigui incomplet, el que pot conduir a una falta d'humitat a l'ull.

Humecnat és un complement alimentari destinat a millorar la qualitat de la llàgrima i els símptomes associats a l'ull sec gràcies al fet que en la seva formulació s'inclouen extractes de baies de maqui, una baia en la qual predominen els compostos antioxidants. A més, s'afegeix seleni i zinc, minerals necessaris per al correcte manteniment de la visió.

Ingredients:

Estabilitzant: cel·lulosa microcristal·lina, picolinat de zinc, MaquiBright ™ [Aristotelia chilensis (Molina) Stuntz, fruit) (30 mg), extracte sec de maqui (Aristotelia chilensis (Molina) Stuntz, fruit) (30 mg), L-seleniometionina, antiaglomerants : sals magnèsiques d'àcids grassos i diòxid de silici, estabilitzant: carboximetilcel·lulosa sòdica reticulada.

Composició (1 comprimit):

MaquiBright:

30 mg

Maqui ext sec

30 mg

zinc

10 mg

seleni:55 μ

Com es pren el Humecnat?

Prendre 1 comprimit a el dia amb una mica d'aigua.

Presentació:

Envàs de 36 comprimits de 400 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda