Fabricante:

Puro Omega Puro Omega

Natural DHA Alta Concentració - Puro Omega - 180 perles

213078

Nou

DHA contribueix a mantenir una funció normal de el cervell i a el manteniment de la visió normal. Presentat en envàs de 180 perles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

79,90€

IVA inclòs
0,44 € / ud

Més informació

Natural DHA Alta Concentració

Ajuda a el manteniment de el cervell i de la visió.

Què és el Natural DHA Alta Concentració?

Mantenir adequats nivells de DHA és recomanable d'acord a diversos estudis científics en situacions com les següents:

  • Persones amb elevades exigències cognitives (com poden ser estudiants, opositors o persones que requereixen en el seu dia a dia una elevada activitat mental i concentració).
  • Persones que volen mantenir les seves capacitats cognitives.
  • Persones amb problemes de visió, com degeneració macular.

La vitamina E és un potent antioxidant de la membrana cel·lular, amb importants propietats antienvelliment (principalment per retardar l'aparició d'arrugues a la pell i molt interessant per a la salut osteo-articular).

Natural DHA alta concentració és un complement alimentari amb àcids grassos Omega-3 (DHA / EPA) procedent d'oli de peix (anxoves i sardines salvatges) altament concentrat, ric en DHA, i amb Col·lagen marí i Vitamina E.

La seva Presentació en càpsules de gelatina de peix, fàcils d'empassar i en forma de triglicèrid natural li proporcionen una major absorció i el fan interessant tant per a nens a partir dels 7 anys com per a adults.

Conté de Col·lagen Marí Hidrolitzat i Vitamina E.

D'acord a l'Autoritat Europea per a la seguretat alimentària (EFSA) i d'acord a númerosos estudis clínics, l'àcid gras OMEGA 3 (DHA) ajuda a el manteniment de la visió normal.

Tots els teixits neuronals, així com el cervell i la retina, contenen una alta composició d'àcids grassos. En concret, de tots els àcids grassos presents a la retina, el 60% és DHA. Els àcids graus omega-3 són així uns elements essencials per a la correcta funció de la visió. Les persones amb dèficit de DHA tenen una deficient resposta fotoelèctrica davant estímuls lumínics, el que els fa tenir problemes de visió.

A més, els omega-3 són importants per evitar la degeneració macular o la presència de patologies com les cataractes, malalties associades a l'edat. La màcula (una part de la retina que fa que la visió sigui més nítida i detallada) es fa malbé, presentant símptomes com visió borrosa, o alteració de la visió normal.

El Omega 3 present en Natural DHA alta concentració, el col·lagen marí hidrolitzat i la Vitamina E ajuden a prevenir l'aparició d'arrugues a la pell. Amb Natural DHA alta concentració estaràs sana per dins bella per fora.

DHA és l'àcid gras Omega-3 predominant en el cervell, i contribueix a mantenir una funció cerebral normal.

Pur Omega Natural DHA és un producte amb concentracions de fins al 86% d'Omega 3, amb una major concentració de DHA (65%). Aquesta especialment indicat per a:

Persones amb altes exigències cognitives, com a estudiants, opositors o persones amb altes necessitats de concentració en la seva activitat laboral.

Persones que volen mantenir les seves funcions cognitives malgrat pas de l'edat (com a malalts d'alzheimer suau).

Persones que no tenen tolerància a l'peix en la seva alimentació normal.

Si alguna cosa caracteritza Natural DHA és la seva òptima proporció DHA / EPA (4: 1) que potencia la interacció de tots dos àcids graus. Exempt de contaminants, gràcies a la tecnologia d'extracció supercrítica. Puroomega té cura de la teva salut i dels teus, ara i en el futur.

Altra Informació:

Qualitat garantida i controlada per goed (Global Organization for EPA and DHA Omega-3) Beps Biopharm només fa servir olis certificats FOS (Friend of the Sea) i Ifos (International Fish Oil Standards Program) en origen per fabricar els seus productes de màxima qualitat i sostenibilitat Beps Biopharm no utilitza oli de tonyina a la fabricaión de cap dels seus suplements d'Omega-3.

Ingredients:

Oli de peix (sardines i anxoves) [el 65% DHA (àcid docosahexaenoic) / 15% EPA (àcid eicosapentaenoic)] i barreja de tocoferols naturals. Perla [320 mg de gelatina de peix, dels quals mínim 208 mg de col·lagen hidrolitzat procedent de pell de peix i humectant (glicerina)]. * VRN: Valor de Referència de Nutrients

Valor nutricional (100 grams):

informació Nutricional100 grams2 perles
Valor energètic (kJ / kcal)2946/70456/14
greixos66,2 grams1,25 grams
De les quals saturats0 grams0 grams
Omega-356,3 grams1,07 grams
DHA43,3 grams0,82 grams
EPA10 grams0,19 grams
Altres Omega-33 grams0,06 grams
carbohidrats0 grams0 grams
Dels quals sucres0 grams0 grams
proteïnes29,7 grams0,56 grams
sal0 grams0 grams
vitamina E

(Eq. Alfa-tocoferol)

0,034 grams0,0007 grams

(5,4% VRN *)

Com es pren el Natural DHA Alta Concentració?

Prendre 1 a 2 perles a el dia o segons recomani el professional de la salut.

Presentació:

Envàs de 180 perles.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda