Preu reduït! Nutiox - Nutilab - 30 càpsules

Fabricante:

Nutilab Nutilab

Nutiox - Nutilab - 30 càpsules

218801

Nou

Nutiox és un complement alimentari a base d'aminoàcids, luteïna, zeaxantina, extractes vegetals, vitamines i minerals. Presentat en envàs de 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,78€

IVA inclòs

18,48€ IVA inclòs

-3%

0,59 € / ud

Més informació

Nutiox

Complement alimentari multivitamínic que ajuda a reforçar les nostres defenses.

Què és el Nutiox?

És un complement alimentari en càpsules elaborat amb aminoàcids, luteïna, zeaxantina, extractes vegetals, vitamines i minerals.

La vitamina C, B1, B2, B3, B6, B12, biotina, àcid pantotènic i coure contribueixen al metabolisme energètic normal.

La vitamina C, B6, B12, el coure, el zinc, els folats i el seleni contribueixen al funcionament normal del sistema immunitari.

La vitamina C, B2, E, el zinc, el coure i el seleni contribueixen a la protecció de les cèl·lules davant del dany oxidatiu.

Ingredients:

L-glicina, metilsulfonilmetà (MSM), àcid L-ascòrbic (vitamina C), succinat àcid de D-alfa-tocoferil (vitamina E), luteïna 5 %, bisglicinat de zinc 20 %, betacarotè 10 % (vitamina A), quercetina 98 % UV i 95 % HPLC extreta de les flors de Sophora Japonica, L-taurina, N-acetil-L-cisteïna, EDTA fèrric sòdic (segrestant), extracte sec de raïm (Vitis vinifera L.) 95 % proantocianidines oligomèriques i 5 % resveratrol, rutina 95 % extreta de les flors de Sophora Japonica, nicotinamida (niacina), agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), zeaxantina 10 %, antiaglomerant (estearat de magnesi), D-pantotenat càlcic (àcid pantotènic), anti de silici), gluconat de coure, L-selenometionina, metilcobalamina (vitamina B12), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), riboflavina (vitamina B2), clorhidrat de tiamina (vitamina B1), L-metilfolat càlcic (àcid de crom i D-biotina (biotina). Càpsula vegetal (agent de recobriment: hidroxipropilmetilcel·lulosa).

Com es pren el Nutiox?

Es recomana prendre 1 càpsula al dia, amb mig got daigua (125 ml) o segons recomanació dun professional.

Presentació:

Estoig amb dos (2) blísters de 15 càpsules de 875 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda