No hi ha productes
Ho compro
174731
Nou
Gran remineralitzant, baixa en sodi, adequada per controlar la tensió arterial. Envàs de 150 grams.
En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
És una sal no refinada que sol usar-se molt en la cuina índia i en la medicina ayurvèdica. Malgrat el seu nom, la sal negra de l'Himàlaia té més aviat un color grisenc-vermellós a causa de que és d'origen volcànic. A més de l'habitual clorur sòdic, conté ferro i sofre, la qual cosa influeix en el seu sabor, ja que en comptes de predominar el gust que identifiquem com salat, sap i fa olor molt semblant a l'ou cuit. Aquest sabor tan particular ha influït en que sigui un ingredient molt utilitzat en moltes receptes veganes per imitar o afegir gust de ou a diversos plats.
La sal negra és molt més saludable que la sal comuna pel seu baix contingut en sodi, per la qual cosa és recomanada per a persones amb hipertensió. En la medicina ayurvèdica està present en diversos tractaments resultant útil per als problemes estomacals i gastrointestinals, entre moltes altres coses.
És un producte molt interessant i recomanat perquè les nostres àpats siguin més sanes, permetent a més que juguem amb nous sabors a l'preparar carns, peixos, verdures, etc.
Apreciat com exfoliant corporal.
100% sal de roca en pols.
Es recomana prendre com a substitut saludable de la sal comuna.
Envàs de 200 grams.
Reconeguts per la seva capacitat de prevenció de malalties i millora de la salut.
La paraula Ayurveda prové del sànscrit i significa la ciència del coneixement de la vida. És el sistema de medicina tradicional Índia la filosofia de la qual es basa en l'equilibri del cos i enfortir les capacitats acte-curatives.
La seva medicina té influència a través d'altres medicines tradicionals com la de l'antiga Grècia i la medicina Xina.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació