Fabricante:

Sakai Sakai

Kuzu de batata - Sakai - 150 grams

168628

Nou

El Kuzu de batata és un midó natural usat a la cuina i la medicina oriental per la seva capacitat d'espessir i els seus beneficis per a la salut.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,15€

IVA inclòs
4,10 € / 100 g

Més informació

Kuzu de batata Sakai

Gruix natural amb un llegat de benestar.

Què és Kuzu de batata Sakai?

El Kuzu de batata és un producte natural obtingut a partir de les arrels de la planta de batata. Tradicionalment utilitzat en la medicina oriental i en la gastronomia japonesa, el Kuzu de batata és reconegut pel seu alt contingut en midó i els seus múltiples beneficis per a la salut .

Aquest midó d'alta qualitat es caracteritza per la seva capacitat per espessir salses, sopes i estofats, afegint una textura suau i agradable als plats .

És important destacar que el Kuzu de batata és un producte completament natural, sense additius ni conservants artificials.

Ingredients:

Ipomoea batates (Sweet potato):

Informació nutricional (per 100 grams):

Valor Energètic 332 kcal
Greixos 0,2 g
de les quals, saturades 0 g
Hidrats de carboni 82 g
dels quals, sucres 82 g
Proteïnes 0,1 g
Sal 0 g

Com es fa servir Kuzu de batata Sakai?

Dissoldre en aigua freda una part de Kuzu per 7 d'aigua i bullir a foc lent durant 3 minuts. Com a espessidor: afegir salses, postres i altres plats per obtenir la consistència adequada.

Presentació:

Envàs de 150 grams.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda