No hi ha productes
Ho compro
212164
Nou
Tallarins d´espelta amb kale nutritius, lleugers i exquisits. Envàs de 250 grams.
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Pasta de tallarines d'espelta amb Kale procedent del cultiu ecològic
El kale és un vegetal pertanyent a la família dels cols, constitueix un tipus de col arrissada. Entre les propietats del kale destaca el seu alt contingut en minerals, vitamines i fibra. La baixa calor calòrica la converteix en aliada de dietes d'aprimament i desintoxicants. L'espelta l'espelta té un nivell més alt de proteïnes, minerals, vitamines i oligoelements que el blat. A més dun bon nivell de proteïnes també conté els aminoàcids essencials. És molt rica en fibra.
Farina integral de blat espelta* (49%), farina blanca de blat espelta* (49%) i kale* (2%).
*Ingredients procedents de l'agricultura ecològica.
Valor nutricional (100 grams):
Calories: | 329kcal |
Greixos: | 1.8g |
Saturades: | 0.3g |
Carbohidrats: | 62g |
Sucres: | 0.9g |
Fibra: | 6.2g |
Proteïnes: | 13g |
Sodi: | 0.02g |
Un litre daigua per cada 100 grams de pasta i una cullerada de sal. Quan laigua comença a bullir, afegir la pasta i coure durant 13 minuts.
Aquestes lleugeres i exquisides pastes tenen una superfície molt porosa que absorbeix perfectament bé les salses. Un paquet de 250 grams és suficient per a 4 persones.
Envàs de 250 grams.
Característiques | Producte Bio |
Productes per a millorar la qualitat de vida de les persones, aportant una alimentació sana, equilibrada, completa i plena de proteïnes.
Compten amb una llarga trajectòria que els ha permès descobrir nous mètodes de treball eficient i adaptar-se als gustos i necessitats del mercat de l'alimentació saludable.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació