No hi ha productes
Ho compro
219863
Nou
Ideal per amanir els nostres plats de manera saludable. Envàs amb 80 grams.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Ideal per a peixos a la planxa, brasa o forn.
La barreja de plantes ecològiques Josenea amb aquesta sal tan exquisida com incomparable per la seva procedència. Ingredients recol·lectats de la finca de Bordablanca a Lumbier de les genuïnes sals de font de Terra d'Estella, dins del Parc Natural d'Urbasa i Andia.
El julivert va perfecte a totes les receptes de peix, que juntament amb les notes anisades de l'estragó, faran la combinació perfecta. Donen el toc característic de la cuina francesa.
La Sal del Pirineu és una sal natural única per la composició i la forma d'extracció, 100% artesanal.
Es porten explotant durant generacions de forma tradicional per aconseguir una textura i blancor úniques. Encara que la seva característica més rellevant sigui la seva riquesa mineral, que és tan beneficiosa per a l'organisme, també en destaca el sabor excepcional, saborosa i gens agressiva al paladar. Es deixa notar a qualsevol plat, encara que augmenten les seves fortaleses en peixos.
Enriqueix els plats augmentant el sabor dels productes que acompanya.
Aconseguiràs plats senzills, saborosos i rics en iode, calci, magnesi i potassi.
Sal*, Julivert*, Lemongrass*, Melissa*, Closca de llimona*, Estragó*, All*.
*Ingredients procedents d'agricultura ecològica.
Aplicar abans de cuinar o després com a condiment.
Envàs ecològic amb dosificador de 80 grams.
Característiques | Producte Bio |
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació