No hi ha productes
Ho compro
219864
Nou
Ideal per amanir els nostres plats de sopes i estofats de manera saludable. Envàs de 80 grams.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Tradició mediterrània en estat pur.
La barreja de plantes ecològiques Josenea amb aquesta sal tan exquisida com incomparable per la seva procedència.
Ingredients recol·lectats de la finca de Bordablanca a Lumbier de les genuïnes sals de font de Terra d'Estella, dins del Parc Natural d'Urbasa i Andia.
Per a qualsevol tipus de sopes, cremes de verdures i estofats . Calents o fredes. Prova-la en gaspatxo, vichyssoise, all blanc, salmorejo o guisats de verdures.
La Sal del Pirineu és una sal natural única per la composició i la forma d'extracció, 100% artesanal. Es porten explotant durant generacions de forma tradicional per aconseguir una textura i blancor úniques.
Encara que la seva característica més rellevant sigui la seva riquesa mineral, que és tan beneficiosa per a l'organisme, també en destaca el sabor excepcional, saborosa i gens agressiva al paladar.
Aconseguiràs plats senzills, saborosos i rics en iode, calci, magnesi i potassi.
Sal*, Ortiga*, Borraja*, Farigola*, Pereji*, Ceba*, Llorer*.
*Ingredients procedents d'agricultura ecològica.
Afegir com a condiment.
Envàs ecològic amb dosificador de 80 grams.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació