Fabricante:

Mimasa Mimasa

tamari Bio - Mimasa - 1 litre

171211

Nou

Salsa de soja fermentada amb llavors de koji en bótes de fusta entre 18 i 24 mesos.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

29,65€

IVA inclòs
29,65 € / L

Més informació

tamari Bio

Afavoreix el bon funcionament de sistema digestiu

Què és el Tamari Bio?

El tamari natural s'obté mitjançant un procés de fermentació, partint de grans de soja sencers, als quals s'afegeix aigua i sal. D'aquí les grans qualitats de l'tamari ecològic de MIMASA: conté un total de 18 aminoàcids (inclosos als 9 essencials) i àcid acètic, que inhibeix la contaminació i ajuda a superar la fatiga de el cos.

Ingredients:

Soja ecològica no transgènica 45,5%, aigua 40,55%, sal marina 11,75%, shochu ecològic salat (aigua, arròs, sal i llavors de koji) 2,64%, llavor de koji (Aspergillus orizae) <0 , 01%.

Fabricat al Japó.

Valor nutricional (100 grams):

Energia (kcal)

83 kcal

proteïnes

14 g

Hidrats de carboni

7,2 g

sucres0,5 g
Sodi5,17 g

Com es pren el Tamari Bio?

El Tamari té un sabor més fort que el Tamari-Shoyu i s'usa més per cuinar i, en menor mesura, com amaniment. Realça el sabor de les verdures, carns i peixos i una petita quantitat és suficient.

Presentació:

Envàs de 1 litre.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda