No hi ha productes
Ho compro
173144
Nou
Elaboració tadicional japonesa, 2 anys de fermentació en barrils de cedre.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Tamari Shoyu Bio
Elaboració tadicional japonesa, 2 anys de fermentació en barrils de cedre.
Ingredients: Aigua 53,52%, soja ecològica no trasgénica 18,8%, blat ecològic 15,43%, sal marina 12,25%, llavor de koji (Aspergillus orizae) <0,01%.
Origen: Japó.
Info + receptes: mimasa.net
Utilització: Aliño per verdures, algues marines, amanides, cereals, etc. També s'utilitza en la preparació de sopes vegetals i en la cocció i amanit de carns i peixos. El Tamari té un sabor més fort que el Tamari-Shoyu i s'usa més per cuinar i, en menor mesura, com amaniment. Realça el sabor de les verdures, carns i peixos i una petita quantitat és suficient.
Valor nutricional per 100 grams:
valor energètic | 62 kcal |
greixos | 0,1 g |
De les quals saturats | 0 g |
Hidrats de carboni | 6,9 g |
Dels quals sucres | 0 g |
proteïnes | 8,8 g |
sal | 4,81 g |
ES-ECO-019-CT.
Presentació: Envàs de 125 cc.
Característiques | Producte Bio |
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 02/04/2024
Més informació
Informació