Preu reduït! Seleni - CFN Laboratorios - 90 comprimits

Seleni - CFN Laboratorios - 90 comprimits

183579

Nou

La principal funció del Seleni a l'organisme és com constituent de la glutation peroxidasa. Presentat en envàs de 90 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,01€

IVA inclòs

12,90€ IVA inclòs

-14%

0,12 € / ud

Més informació

Seleni

Complement alimentari a base de Rhodiola

Què és el Seleni?

Constituent de la glutation peroxidasa, un important enzim antioxidant.

Participa en l'eliminació de peròxids i radicals lliures, tòxics per a les membranes de les cèl·lules sanguínies, hepàtiques i d'altres teixits i protegeix dels efectes tòxics dels metalls com el Cadmi, el Mercuri, el Plom i l'Arsènic

El Seleni actua sinèrgicament amb les vitamines E, A i C en les accions antioxidants. Destaca la seva protecció antioxidant a nivell ocular ia la pell, ajudant a neutralitzar els radicals lliures produïts pels raigs UVA

El Seleni és necessari per a la correcta formació i mobilitat dels espermatozoides, per al manteniment del sistema immune, per a la producció de les hormones tiroïdals, per a la salut de cabell i ungles i pot contribuir a alleujar les sufocacions i el malestar causats per la menopausa . Els vegetarians i persones amb trastorns metabòlics, malalties cardíaques, hipertensió arterial i diabetis són susceptibles a presentar un dèficit de Seleni, i també s'ha observat que en malalts reumàtics i en certs tipus de càncer hi ha uns nivells baixos de Seleni a l'organisme. La forma orgànica de Seleni-l-metionina és la que presenta una major biodisponibilitat quan s'administra el Seleni en forma de suplements.

Composició (1 comprimit):

Seleni

50 mcg

Com es pren el Seleni?

Prendre 1 comprimit com a complement de la dieta o segons prescripció professional.

Presentació:

Envàs de 90 comprimits.

Brand

CFN Laboratoris és una empresa especialitzada en Fitoteràpia i Complements Alimentosos Naturals.


CFN, complements fitonutricionales i de dietètica


Elaborats amb extractes naturals, vitamines i minerals i altres elements, sempre complint normativa reguladora, garantint la qualitat del producte.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda