Fabricante:

NutriSport NutriSport

Barreta Control Day - Yogur Poma - NutriSport - 1 barreta

211890

Nou

Barretes Control Day que inclou a la seva composició L-Carnitina . Sabor Iogurt i Poma. Presentat en envàs de 28 barretes.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,65€

IVA inclòs
0,06 € / ud

Més informació

Barreta Control Day Yogur Poma

Barreta sabor iogurt per assegurar una correcta aportació de nutrients

Què és la Barreta Control Day Yogur Poma?

Durant qualsevol dieta de control de pes, tant si és per perdre com si és per mantenir, és molt important assegurar una correcta aportació de nutrients. I és que no qualsevol barreta és adequada per incloure-hi durant la realització d'una dieta restrictiva o de control de pes.

Les barretes Control Day han estat específicament formulades per aportar hidrats de carboni i greixos en una proporció determinada amb una aportació calòrica inferior a 180 Kcal per barreta. A més, la seva fórmula ha estat completada amb un complex de vitamines i minerals juntament amb fibra.

Les barretes ControlDay són un complement alimentari que es poden prendre juntament amb una dieta hipocalòrica. Les noves barretes Control Day inclouen en la seva composició L-Carnitina .

Ingredients:

Proteïnes de la llet , cobertura blanca vegetal [sucre, greix vegetal (nou de coco), llet desnatada en pols, mantega de cacau, emulgent (lecitina de soja ), aroma natural de vainilla i aroma], xarop de glucosa, xarop de blat de moro , xarop d'oligofructosa, edulcorant (xarop de sorbitol), iogurt en pols (4,0%) ( llet ), mantega de cacau, complex mineral (gluconat de potassi, citrat de potassi, fosfat càlcic, citrat de sodi), aroma, inulina, cel·lulosa, oli de càrtam ( Carthamus tinctorius, llavors), polidextrosa, glucomanà, pectina cítrica, L-cistina, L-carnitina (0,25%), complex vitamínic (maltodextrina, àcid L-ascòrbic, acetat de DL- tocoferil, nicotinamida, D-pantotenat càlcic, acetat de retinil, colecalciferol, clorhidrat de piridoxina, riboflavina, filoquinona, clorhidrat de tiamina, àcid pteroilmonoglutàmic, D-biotina, cianocobalamina).

Valor nutricional (44g):

Calories:

149 Kcal

Greixos:

5,7 g

Saturades:

4,1 g

Carbohidrats:13 g

Sucres:

6 g

Fibra:

6 g

Proteïnes:

12 g
Sodi:0,27 g
L-Carnitina110 mg

Composició:

Fòsfor

133mg

Sodi109mg
Vitamina A120 µ
Vitamina E1,8mg
Vitamina D30,75 µ
Vitamina C12mg
Vitamina B10,16mg
Vitamina B20,21mg
Vitamina B32,4 mg
Vitamina B60,21mg
Vitamina B120,37µ
Ac. Pantotènic0,90mg
Àcid Fòlic30µ
Biotina7,5,8µ

Com es pren la Barreta Control Day Yogur Poma?

Prendre 2 barretes com a substitut d'un àpat o una barreta entre hores com a piscolabis.

Presentació:

1 barreta.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda