Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Fabricante:

NutriSport NutriSport

Fitmeal Powder Crema Verdures - NutriSport - 330 grams

211549

Nou

Batut substitutiu d'un dinar de gust crema de verdures i d'alt contingut de proteïnes. Envàs de 330 grams en pols.

Més detalls

15,65€

IVA inclòs
4,74 € / 100 g
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Fitmeal Powder Crema Verdures

Batut substitutiu d'un dinar de gust crema de verdures

Què és el Fitmeal Powder Crema Verdures?

Per afavorir una pèrdua de pes efectiva a llarg termini és important realitzar una pauta alimentària variada i equilibrada juntament amb la pràctica d'exercici físic de forma regular.

FitMeal és una pràctica i deliciosa alternativa per incloure dins d'una dieta de control de pes com una de les principals àpats del dia de forma equilibrada i nutritiva. Fit Meal constitueix un complement alimentari substitutiu de menjar que aporta proteïnes, carbohidrats, fibra, vitamines i minerals en unes proporcions necessàries.

Ingredients:

Llet desnatada en pols, verdures i hortalisses (24%) (patata deshidratat en flocs, carbassó deshidratat en pols, pastanaga deshidratat en flocs, ceba deshidratada en pols, trossos de xampinyó deshidratat, porro deshidratat en pols, tomàquet en pols, api deshidratat en pols), proteïnes de la llet, oli de gira-sol en pols [oli de gira-sol (Helianthus annuus, llavors), antioxidants (E-472c, E-304, E-306, E-300), emulgent (lecitina de soja)] , complex mineral (fosfat de potassi, carbonat de magnesi, fosfat de calci, citrat de potassi, difosfat fèrric, sulfat de zinc, sulfat de manganès, gluconat cúpric, iodur de potassi, selenita de sodi), midó, aromes, (contenen llet i api), sal, espessidor (carragenats), complex vitamínic (xarop de glucosa deshidratat, àcid L-ascòrbic, acetat de DL-alfa-tocoferilo, nicotinamida, d-pantotenat càlcic, acetat de retinilo, clorhidrat de piridoxina, colecalciferol, filoquinona , riboflavina , Clorhidrat de tiamina, àcid pteroilmonoglutámico, D-biotina, cianocobalamina), emulgent (lecitina de soja).

Valor nutricional (100g):

calories:

364 kcal

greixos:

9,8 g

saturats:

1,9 g

Àc. linoleic 5,7 g

Hidrats de Carboni

40 g

sucres

20 g

proteïnes:

20 g
fibra 3,6 g

sal

8,3 g

advertiments:

Conté llet i els seus derivats, inclosa lactosa i lecitina de soja. Sabor crema de verdures conté api.

La substitució d'un dinar a el dia per un substitutiu del menjar en una dieta baixa en calories contribueix a mantenir el pes després de la pèrdua de pes. És important mantenir una adequada ingesta diària de líquids. Els substitutius d'un àpat estan destinats a formar part d'una dieta de baix valor energètic i deuen, necessàriament, completar-se amb el consum d'altres aliments. Per aconseguir l'efecte declarat, un dels àpats principals de cada dia ha de reemplaçar-se pel corresponent substitutiu.

Com es pren el Fitmeal Powder Crema Verdures?

Prendre una dosi en substitució de un dels àpats principals del dia.

Dissoldre 55 g (2 dosificadors) a 225 o 250 ml d'aigua, segons consistència desitjada. Abocar en un recipient i escalfar a l'gust.

Presentació:

Envàs de 330 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda