Fabricante:

Santiveri Santiveri

Barreta Protein Cacau - Santiveri - 1 barreta

183092

Nou

Un aperitiu ideal per a esportistes i dietes de control de pes, excel·lent aportació de proteïnes. Sabor Cacau. Envàs de 1 barreta.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,99€

IVA inclòs
1,99 € / ud

Més informació

Barretes Protein Cacau Santiveri

Un aperitiu ideal per a esportistes i dietes de control de pes, excel·lent aportació de proteïnes.

Què és el Barretes Protein Cacau Santiveri?

Aporten una quantitat equilibrada de nutrients i un percentatge alt de proteïnes i vitamines.

Resulten ideals per a esportistes o per a persones que segueixen dietes de control de pes, ja que el seu alt contingut en proteïnes, vitamines i minerals, les converteix en un aperitiu energitzant i molt saciant.

Ingredients:

Xarop de glucosa, caseïnat càlcic, cobertura de xocolata amb llet (14,3%) [sucre, mantega de cacau, llet sencera en pols, pasta de cacau, sèrum lacti, emulgent: lecitina de soja, aroma], llet sencera en pols , sucre bru de canya integral, mantega de cacau, cacau en pols (2,1%), sals minerals (fosfat càlcic, òxid de magnesi, clorur potàssic, lactat de zinc, sulfat de ferro, gluconat de coure, sulfat de manganès, iodur de potassi), vitamines [A (acetat de retinil), D (colecalciferol), E (acetat de DL-alfatocoferil), C (àcid L-ascòrbic), B1 (clorhidrat de tiamina), B2 (riboflavina), niacina ( nicotinamida), B6 (clorhidrat de piridoxina), àcid fòlic (àcid pteroilmonoglutàmic), B12 (cianocobalamina), biotina (D-biotina), àcid pantotènic (D-pantotenat càlcic), vitamina K (filoquinona)].

Pot contenir traces d'avellanes.

Com es pren el Barretes Protein Cacau Santiveri?

Es recomana prendre entre menjars, o abans o després de l'exercici físic, com a aportació de proteïnes, vitamines i minerals.

Presentació:

Envàs de 1 barreta.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda