Fabricante:

Cell Food Cell Food

Cellfood Sílica - Cellfood - 118 ml

155847

Nou

Suport per als lligaments, antiàlgic i antiinflamatori, aporta nutrients per a la remineralització òssia. Envàs de 118 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

48,77€

IVA inclòs
41,33 € / 100 ml

Més informació

Cellfood Sílica

Suport per als lligaments, antiàlgic i antiinflamatori, aporta nutrients per a la remineralització òssia.

Què és Cellfood Silici?

Necessitem per sobre de 70 minerals per a un màxim acompliment de cada cèl·lula, les proves de laboratori demostren que fruites, vegetals, grans, ous i les llets i les carns d'avui dia no són el que eren fa només unes generacions.

Sabem que les vitamines són substàncies químiques complexes necessàries per a una apropiada nutrició, però, no ens adonem, que les vitamines controlen la captació corporal de minerals.

Els Minerals traça són minerals que el cos requereix en quantitats de centenars de mg o menys per dia, la presa insuficient d'elements traça poden afectar pell, ossos etc.

Cellfood Sílica té 78 elements i minerals en la seva exclusiva fórmula i amb una absorció de més de l'95% dels seus nutrients.

A més també és protector de el teixit connectiu, augmenta l'elasticitat i hidratació de la pell nodrint.

Ingredients:

Sulfat de deuteri, oxigen dissolt, 78 minerals traça (ppm), 34 enzims, 17 aminoàcids, Sílice.

Com es fa servir Cellfood Silici?

  • Agitar el flascó abans d'usar i afegir 15 gotes en un got d'aigua oligomineral o purificada 2 cops a el dia i beure lentament.
  • En el cas d'esportistes, es pot consumir el doble de la dosi (30 gotes) recomanant utilitzar aigües minerals de baix residu a 180º amb valors inferiors als 50 mg i pH inferior a 7.

Presentació:

Envàs de 118 ml

Brand

Cellfood és una fórmula exclusiva, està fet només de les més fines substàncies vegetals.


Cellfood solució salina col·loidal


Les seves fonts són les cristal·lines mars del sud que envolten Nova Zelanda, de deus minerals i de plantes fossilitzades preses de terra verge.


Les seves parts constituents inclouen 78 minerals essencials i traces en forma iònica i col·loidal, 34 enzims, 17 aminoàcids, electròlits, i oxigeno dissolt i hidrogeno.


Tots ells, suspesos tots en una solució de Sulfat de Deuteri, essencials per a les múltiples funcions bioquímiques de l'organisme.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda